מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגיש רגשותדורון11/10/2008
שלום רב, אני בן 27, ולאורך כל חיי יש לי בעייה עם רגשות. אין לי שום סימפטומים אחרים של דיכאון - אין בעיות אכילה\שינה או עייפות וכו'. יש לי חברים, אני יוצא לבלות, אין לי שום מחשבות אובדניות או שליליות. הבעייה שאני מרגיש ריק מבחינה רגשית. אני לא מרגיש שום דבר. קשה לי להרגיש שמחה, הנאה, וכמו כן גם עצב או כעס כשצריך להרגיש אותם. זה פוגע גם ביחסי עם המין השני כי אני לא יכול להראות שמחה\אהבה. אבל זה לא רק שם וגם עם חברים אני מרגיש את זה. חשבתי לקחת את הרמוטיב, מה דעתכם? ניסיתי SAMe (נוגד הדיכאון הנפוץ ביותר בשימוש באירופה) ואין לו כל השפעה. הבנתי שיש תרופות נגד דיכאון שדווקא מדכאות את הרגשות באנשים עם "רגשות" חזקים של חרדה או כעס\עצב וכו' וזה ההיפך ממה שאני צריך. איך מבדילים בין התרופות? בתודה דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגיש רגשות
ד''ר אירנה נתנאל12/10/2008דורון שלום,
על מנת לבחור את התרופה שתתאים לך נדרש אבחון מקצועי מעמיק. אני מציעה לך לפנות לרופא (פסיכיאטר) כדי לקבל חוות דעת ולברר מה מקור הקושי שלך להרגיש.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם רגשות
דבורי14/10/2008אתה אומר: לאורך כל חיי... ואתה רק בן 27. אתה ממש צעיר. יתכן מאד ש"ביזבזת" נסיונות ליצור קשרים רגשיים, כשסתם נדבקת לאנשים הלא מתאימים. ביום שיבואו הקשרים הנכונים, הרגשות יבואו מעצמם. פתאום. בהפתעה. אתה תופתע מעוצמתם. בינתיים תסיח לעצמך את הדעת בדברים שמעניינם אותך, כמו קריאת ספרים, טיולים, עבודת כפיים, ספורט או כל דבר אחר שתבחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)