דחוף דחוף עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף עזרה בבקשה
    תמרי
    05/07/2007

שלום
    ראשית רציתי להתנצל אולי אני לא נמצאת בפורום הנכון,,,
    בתי בת 32 נמצאת בהריון רביעי סליחה הריון חמישי( לאחר שההריון הראשון שלא שרד , היתה לידה מוקדמת בחודש החמישי)ולאחר מכן כל בכל ההריונות תפרו לה את צוואר הרחם וההריונות צלחו , היום יש לי שלוש נכדות מתוקות שיהיו בריאות , כאמור היא נמצאת בהריון וגם תפרו לה את צוואר הרחם ,אתמול היא עשתה אולטרסאונד והיא שאלה את מין העובר והתברר שזו עוד בת , בת רביעית , אני מבחינתי שמעתי שההריון תקין שמחתי מאוד , אבל לפתע ראיתי את בתי בוכה ולא יכולה להפסיק את הבכי ולאחר מכן גם בבית מידי פעם היא בוכה לעצמה לבד , כמה שניסיתי לדבר איתה ללא הצלחה , היא אמרה "שאני אף פעם לא אבין אחרי שהיה לה בהריון הראשון בן אף פעם היא לא תוכל לראות את הפנים שלו כי לא נראה לה שיהיה עוד הריון", כן היא בשמירת הריון ומקבלת כדורים וזריקות למניעת הצירים המוקדמים , היא מוסיפה ואומרת שאובדן ההריון הראשון מלווה אותה כל הזמן , בקיצור קצרה ידי מלהושיע ואני לא יודעת כיצד מתמודדים במצבים כאלה, קשה לי לראות אותה נכנסת למרה והרי יש שלש קטנות בבית שזקוקות לאמא , בבקשה אם תוכלו לייעץ לי הכיצד להתמודד עם המצב ,סליחה על אורך ההודעה,
    מודה מראש רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף עזרה בבקשה

05/07/2007

לרחל שלום
    מאוד נראה שהבת שלך עסוקה בשאלות מאוד חשובות לה סביב נושאים של אמהות, זוגיות, אבל ואוד. משתמע מדבריך שהיא כבר שנים מוטרדת מאוד ולא פתוחה לשוחח על זה עם איש. לא ברור ממה שכתבת מה התגובה של בעלה לכל הנושא של בנות לאומת בנים ועוד. נראה לי שהדבר הנכון הוא לעזור לה להגיע לטיפול פסיכולוגי. שם תוכל לפתוח את הדברים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו