מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוצאת ישועהשרי16/10/2008
שלום לכם אני אם חד הורית פלוס 2 בנות אחת בת 20 והצעירה בת 14 יש לי בעייה אם הבת הצעירה יש לה מצבי רוח והיא מקללת אותי מרימה ידיים ויורקת עליי לציין שהמצב בבית מתוח והיא מצםה מכולם שישרתו אותה ובמיוחד אני היא מנסה בכל דרך אפשרית לשלוט בי יש לה חברות והיא ילדה חכמה אך המצבי רוח שלה נוראים אם לא הצליח לה אפילו השיער היא תופסת קריזות ואף אחותה סובלת מכך וייש לי בן זוג זה 7 שנים אנחנו לא גרים יחד בחג התארחנו אצלו ויצא מגדרו לממן הכל ולשמח אותנו ישננו שם יום אחד וביום השני החליטה שלא מתאים לה ואמרה לי תחליטי או אני או הוא ניסיתי לדבר איתה והיא םרצה בקללות מאחלת לך שתמותי זונה הרימה ידיים ואף ירקה עליי הבן זוג לא נכח באותה שעה בבית ולא רא ה את המתרחש אם אני יושבת איתו היא קוראת לי כל שנייה ומבקשת שאביא לה מים כשהברז לידהאני והחבר מאד אוהבים ורוצים לגור יחד אך נמנעים מפאת המצב .ישבתי איתה לשיחות לברר אם יש בעיות בבית ספר או כל דבר אחר והיא מציינת שלא ,אביהן נפטר לפני 11 שנה ונתתי כל שיכולתי ואף מעבר לזה חום נשיקות אהבה ויתורים ודברים חומריים אך אני מרגישה חסרת אונים במצב הנוכחי ואיני יודעת מה לעשות להתחיל להעניש ובנוסף קבעתי פגישה אם פסיכולוג כי אני חושבת שהיא צריכה ללבן לעצמה את בעיותייה שיתכן ואינה מספרת לי,כשהיא רבה אם אחותה זה יוצא עליי,לציין גם שמעולם לא נסעתי או עזבתי אותן למפר ימים או ליום אחד ותמיד טיפלתי בהן למופת אך מה עושים אני נואשת.בתודה שרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר
שרי16/10/2008עליי לוצ\מר גם שהיא תלוייה מאד באחותה הגדולה בחוץ חסרת ביטחון וכל מילה שאחותה אומרת לה לא במקום היא לוקחת קשה מאד ,איני רוצה גם לעזוב אותן לבד אז בחגים מתארחת לפעמים אצל בן זוגי כי הבית שלי קטן משלו הוא סידר להן שם חדר אם מחשב וטלויזייה אך שום דבר לא מעודד אותה לבוא איתי לשם ואינה רוצה לצאת מביתה ,ביתי הגדולה מתקשרת אם בן זוגי נ\מצויין אך היא לא מדברת איתו בכלל וממש לא נעים לה שם אף שהוא מנסה להתחבר אלייה,בחוץ היא מדברת איתו ומבקשת ממנו כסף והכל אני מרגישה חסרת אונים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מישהו יענה לי
שרי17/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצאת ישועה
18/10/2008לשרי שלום
אני לא מומחה לתחום של נוער לכן אתן לך תשובה חלקית בלבד. צריך לדעת האם התגובה החזקה כ"כ של הבת שלך קשורה רק אליך או שזה בה לידי ביטוי גם מחוץ לבית. לדוגמה שימוש בסמים, חברה לא טובה, בריחות מבית ספר, ועוד. לפעמים לבני נוער מאוד קשה לקבל להורים נפרדים ושהורה חדש, אחר, נכנס לתמונה. צריך הרבה סבלנות והתמדה. יש מקום שתתייעצי את עם גורם מטפל שיעזור להעריך את כמה הביעה רחבה. יתכן שגם הבת צריכה הערכה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)