דכאון .. בן 17 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון .. בן 17 וחצי
    מאור
    23/10/2008

אני בן 17 וחצי וכבר מגיל 16 וקצת הייתה לי תקופה שהייתי בדכאון .. לפעמים זה עובר ואני שוכח אבל אז קורה איזה מקרה שאני מתחיל להשפיע על עצמי בראש ישר ושוב אוכל סרטים ונכנס לזה.. נגיד קרה לי עכשיו מקרה עם איזה מישהי וראיתי שפגעתי בה וזה מה זה כאב לי אני לא מאוהב בה או משו אבל ישר עבר לי בראש מחשבות ונכנסתי לזה שוב.. לא י7ודע כבר מה לעשות. . ולא נעים להגיד להורים שלי שאני סובל מדכאון.. והאם זה עובר מתישהו ? נימאס לי מזה כבר.. יש לי חברם והכל ואני רגילל לגמרי בהכל אבל תמיד אני נדפק עם המחשבות האלה והתחושות המגעילות האלה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון .. בן 17 וחצי

הוספת תגובה

• דכאון .. בן 17 וחצי

25/10/2008

למאור שלום
    אתה מתאר את המעגל הטיפוסי של דיכאון שמתחיל עם אירועים שליליים, מוביל למחשבות שליליות של כעס עצמי, חרדה ודיכאון ואז מתחיל מעגל שלילי. הסוד הוא באיזון המחשבות השליליות ובהגמשתם. אפשר לתרגל את זה בעזרת מטפל קוגניטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר

מאור
    26/10/2008

מטפל קוגנטיבי זה בעצם פסיכולוג ? אל מי אני צריך לפנות ? והאם הטיפול יועיל לי באמת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה?=\

מאור
    29/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר

01/11/2008

למאור שלום
    מטפל קוגניטיבי מתייחס למחשבות שמטרידות את האדם והקשר של המחשבות לרגשות וההתנהגות. מטפל קוגניטיבי התנהגותי יכול להיות פסיכולוג, עובד סוציאלי, או אדם שלמד את השיטה בצורה ממוקדת בתוכנים הכשרה מתאימה.
    שום דבר "לא בטוח עוזר", אבל ההתפתחות האישית שיכולה לקראות בזמן טיפול מאוד יכול לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבהפרופ' . יש לך מטפל להמליץ ?

מאור
    03/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו