לחצים באימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים באימון
    זמן יקר
    23/10/2008

שלום בן 39 בריא מתאמן במכון כושר וסובל בזמן אימון מלחצים בראש כמו כן אותה תחושה גם תוך כדי אכילת ארוחה משביעה מרגיש את הראש מתמלא לחץ שהופך לכאבי ראש בסוף כך כבר שנים רבות שאני סובל וחשבתי שזה טבעי עד שדיברתי עם חברים והם אמרו שלהם אין תופעות כאלה ברקע סובל מחרדות בתקופות רחוקות מאד או עקב מקרה מפחיד התחיל לפני 7 שנים עקב מריבה משפחתית שגרמה לנתק משפחתי 3 שנים ועכשיו הכל בסדר טופלתי בקלונקס שבוע ומאז ללא כדורים התקף חרדה כשמגיע מגיע לשעתיים ונעלם שוב פעם ב.. לתשובתך אודה מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים באימון

הוספת תגובה

• בנוסף

זמן יקר
    23/10/2008

בחיי היומיום נתון למצבי רוח משתנים דיכאונות קלים אך משתדל לאהוב את עצמי ולעשות דברים שעושים לי טוב מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצים באימון

25/10/2008

למאיר שלום
    את הכאב שאתה מתאר לא קשור לחרדה. אני ממליץ לך לפנות קודם קל לרופא משפחה לבירור. כאב ראש בזמן מאמץ מצריך התייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו