מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאודלי23/10/2008
אני בת 17 ואני סובלת מחרדות. ככה לפחות זה נראה לי. כלומר כל פעם אני פוחדת ונכנסת לחרדות ממשהו אחר. כרגע זה פחד ממחלות קשות כמו איידס. כל הזמן אני חושבת על זה וזה לא נותן לי מנוח. זה פוגע לי בחיים החברתיים כי אני פוחדת לדבר עם אנשים או ליצור איזושהי אינטראקציה מחשש שאולי הם יכולים להדביק אותי או משהו. זה כולל עוד המון דברים ואם אני אפרט את כל המקרים זה לא ייגמר. בעוד שנה אני אהיה בצבא ואני לא יודעת איך אני אשרוד את זה. אני לא מסוגלת להיכנס לשירותים ציבוריים וכמובן שלא לעשות שם את צרכיי שוב בגלל חשש מהמחלה איידס גם אם זה כרוך בהתאפקות של יותר מ-10 שעות אז איך אני אשרוד בצבא? בבקשה בבקשה תעזרו לי! אני יודעת שאני נשמעת מטורפת. אולי אני באמת כזאת כבר אי אפשר לדעת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד
25/10/2008להגר שלום
נראה שיש לך סימפטומים הקשורים למצב טורדני-כפייתי. לדעתי עליך לפנות לרופא משפחה ודרכו או בעצמך לפסיכולוג להערכת מצבך. טיפול מאוד יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)