שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    לי
    23/10/2008

אני בת 17 ואני סובלת מחרדות. ככה לפחות זה נראה לי. כלומר כל פעם אני פוחדת ונכנסת לחרדות ממשהו אחר. כרגע זה פחד ממחלות קשות כמו איידס. כל הזמן אני חושבת על זה וזה לא נותן לי מנוח. זה פוגע לי בחיים החברתיים כי אני פוחדת לדבר עם אנשים או ליצור איזושהי אינטראקציה מחשש שאולי הם יכולים להדביק אותי או משהו. זה כולל עוד המון דברים ואם אני אפרט את כל המקרים זה לא ייגמר. בעוד שנה אני אהיה בצבא ואני לא יודעת איך אני אשרוד את זה. אני לא מסוגלת להיכנס לשירותים ציבוריים וכמובן שלא לעשות שם את צרכיי שוב בגלל חשש מהמחלה איידס גם אם זה כרוך בהתאפקות של יותר מ-10 שעות אז איך אני אשרוד בצבא? בבקשה בבקשה תעזרו לי! אני יודעת שאני נשמעת מטורפת. אולי אני באמת כזאת כבר אי אפשר לדעת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד

25/10/2008

להגר שלום
    נראה שיש לך סימפטומים הקשורים למצב טורדני-כפייתי. לדעתי עליך לפנות לרופא משפחה ודרכו או בעצמך לפסיכולוג להערכת מצבך. טיפול מאוד יעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו