גמילה מוצלחת מצ'פרלקס? היתכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מוצלחת מצ'פרלקס? היתכן?
    נעמה
    30/10/2008

לפרופ' גרינהאוס שלום, לפני כ 5 שנים התחלתי להשתמש מדי יום ב 10 מ"ג צ'פרלקס בעקבות דיכאון (לא עמוק וקיצוני) שתקף אותי בעת שליחות בחו"ל. הכדור מאד שיפר את מצב רוחי ובעיקר את היכולת שלי להיות ממוקדת בשיחות שניהלתי שם עם הפסיכולוגית . מאז לא העזתי להיגמל, למרות שאני במקום אחר לגמרי בחיי. חזרנו ארצה, אני פורחת מקצועית ונהנית מחיי זוגיות ומשפחה טובים מאד. לא במתכוון הפסקתי את השימוש בכדורים לפני 3 שבועות כי פשוט שכחתי לקחת אותם עמי לחופשה משפחתית. אני מודעת לכך שמומלץ לעשות את זה בהדרגתיות אך יחד עם זאת אני חייבת לציין שאני מרגישה מצוין. איני חובה תופעות לוואי ואפילו חשה רגועה ונינוחה יותר. האם עוד צפויות לי תופעות לוואי או שמא אכן גם זה קורה? מקווה שכן, מחכה לתשובתך, תודה מראש, נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מוצלחת מצ'פרלקס? היתכן?

01/11/2008

לנעמה שלום
    זה מצוין שלא הרגשת דבר שלילי. לא צפוי שתופעות של הפסקה יופיעו עכשיו. תמשיכי להרגיש טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתו של הפרופסור

נעמה
    04/11/2008

המון תודה על התשובה המעודדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו