מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לצבא...מאור05/11/2008
שלום רציתי לשאול את המומחים כאן שאלה.. אני הייתי כמה פעמים בדכאון אבל זה עבר לי ואני מרגיש שאני כבר מצליח להתמודד עם זה , לדוגמא עכשיו אני לא בדכאון אני מרגיש טוב מאד עם עצמי זה קורה לי במתקפות פעם בשאני משפיע על עצמי עם המחשבות .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני אחד שיוצא הרבה כל הזמן מסתובב עם חברים וידידות ובלגאנים אני ממש רוצה להתגייס לחיל קרבי אבל אני מפחד מאד מאד מהניתוק הזה.. לעזוב את כל היציאות האלה בלילות עם החברם לראות את כולם .. אני לא יודע אם אני אצליח להתמודד עם זהנפשית.. אין לי בעיה פיזית ואני מאד מאד רוצה אתזה מצד אחד.. ומצד שני מפחד .. מה אני אמור לעשות עם זה=\ אני מתגייס בעוד כחצי שנה.. אני לא רוצה שיקרה מצב שאני בצבא נכנס לדכאונות ובלגאנים=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ושרות צבאי
ד''ר אירנה נתנאל06/11/2008מאור,
אתה נראה מאוד חברותי ואוהב לבלות. בצבא, לא משנה באיזה חייל אתה תהיה, אתה תכיר הרבה חברים, תתחבר אליהם ותמשיך לבלות בזמנך הפנוי גם עם החבריך הוותיקים וגם עם החדשים. מהבחינה החברתית אתה תרוויח וממש לא תפסיד.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)