בקשר לצבא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לצבא...
    מאור
    05/11/2008

שלום רציתי לשאול את המומחים כאן שאלה.. אני הייתי כמה פעמים בדכאון אבל זה עבר לי ואני מרגיש שאני כבר מצליח להתמודד עם זה , לדוגמא עכשיו אני לא בדכאון אני מרגיש טוב מאד עם עצמי זה קורה לי במתקפות פעם בשאני משפיע על עצמי עם המחשבות .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני אחד שיוצא הרבה כל הזמן מסתובב עם חברים וידידות ובלגאנים אני ממש רוצה להתגייס לחיל קרבי אבל אני מפחד מאד מאד מהניתוק הזה.. לעזוב את כל היציאות האלה בלילות עם החברם לראות את כולם .. אני לא יודע אם אני אצליח להתמודד עם זהנפשית.. אין לי בעיה פיזית ואני מאד מאד רוצה אתזה מצד אחד.. ומצד שני מפחד .. מה אני אמור לעשות עם זה=\ אני מתגייס בעוד כחצי שנה.. אני לא רוצה שיקרה מצב שאני בצבא נכנס לדכאונות ובלגאנים=\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לצבא...

הוספת תגובה

• דיכאון ושרות צבאי

ד''ר אירנה נתנאל
    06/11/2008

מאור,

אתה נראה מאוד חברותי ואוהב לבלות. בצבא, לא משנה באיזה חייל אתה תהיה, אתה תכיר הרבה חברים, תתחבר אליהם ותמשיך לבלות בזמנך הפנוי גם עם החבריך הוותיקים וגם עם החדשים. מהבחינה החברתית אתה תרוויח וממש לא תפסיד.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו