פרדה מחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרדה מחברה
    שי
    06/11/2008

שלום אני שי. בן 19. הכרתי מישהי מאוד נחמדה שמאוד כיף לי איתה אנכנו ביחד כבר 3 חודשים ומאוד נקשרתי אליה עכשיו היא נפרדה ממני היא אומרת שאנכנו לא אותו ראוש בקיצור לא מתאימים ואין מה לדבר וזה מאוד מאוד מאוד קשה לי אין לי חשק לכלום אני לא יודע מה לעשות אני רוב היום בוכה (האמת שאין לי גם ממש חברים אז אין לי עם מי לצאת לבלות) ואני בבית ומאוד מאוד קשה לי זו הרגשה נוראית בילתי נסבלת אני לא יודע עם מי לדבר מרגיש לבד ובצער מאוד מאוד עמוק אני מאוד אוהב אותה.. בבקשה ממכם תנו לי איזו עצה מה אני יעשה כדי להרגע? ולשכוח . זו הרגשה מאוד קשה מאוד... תודה מראוש. שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרדה מחברה

הוספת תגובה

• פרדה מחברה

ד''ר אירנה נתנאל
    06/11/2008

היי שי,

אל תתייאש, תתחיל להשקיע מאמצים כדי להכיר בחורות אחרות. כדאי שתבין שפרידות הן חלק בלתי נפרד מאינטראקציה הבינאישית. מי שרוצה ליצור קשר עם אדם אחר לוקח בחשבון שהוא "מסתכן" גם בדחייה ופרידה. לדעת להתמודד עם פרידות הינו נושא מאוד חשוב וכדאי לטפל בעצמך בתחום הזה. משבר שאתה עובר כעת הוא גם הזדמנות לצמיחה אישית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו