מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת יחידה שמקבלת כל מה שהיא רוצהשירי06/11/2008
שלום
בדרך לא דרך הגעתי לפורום הזה אבל אני לא יכולה לחלוק עם אף בן אדם מה שאני עוברת...
אז ככה אני בת 21 בחורה נאה לכל הדעות לא חסר לי מחזרים בכלל ואף פעם גם לא היה חסר ,אני לומדת לתואר נחשב מאוד ומצליחה,שאנשים מבחוץ מסתכלים על החיים שלי הם מקנאים ,אני בת יחידה מקבלת כל מה שאני רוצה אף פעם לא התאמצתי למשהוא שרציתי העניין הוא שכבר במשך שנה אני מרגישה שאני בדיכאון ההורים שלי חיים בסרט וחושבים שאני סתם ילדה מפונקת האמת היא שאני כבר שנה לא ישנה טוב אני לא נרדמת בלילות אני אחרי פרידה עם חבר שאהב אותי ועזבתי אותו והרגשות אשם שלי לא מפסיקות......אני לבד כל הזמן יש לי כמה חברות נשמע קצת קטנוני אבל הם רב הזמן מקנאות בי ותמיד בנות קינאו בי ככה שאני לבד...אני מרגישה שכולם פוגעים בי במיוחד בנים שרוצים אותי בגלל המראה שלי וחוץ מזה כלום....אני לא מסוגלת להגיע החלטות לבד כל היום בוכה ומפחדת כל הזמן אני בחרדות מה יהיה ואך יהיה אין לי תאבון כמו פעם....רב היום המחשבות שלי או החרדות שלי הן זה שכל החברות שלי שהרבה פחות מוצלחות ממני והרבה פחות יפות מתחתנות ומאושרות ורק אני לא.......חשוב לי לציין שעד לפני שנה לא הייתי בחרדות ודאגות אף פעם ההיתי מאושרת מאוד מה עושים עם המצב שלי?אני על סף התמוטטטות מראה לכולם בחוץ זהכל בסדר?הדיכאון מפריע לי מאוד ללמוד יש לי מבחנים קשים מאוד ואני לא מרוכזת בהם אני רוצה שהכל כבר יגמר אוף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל06/11/2008שירי שלום,
שנה של סבל זו תקופה מאוד ארוכה. עם הזמן מצבך הולך ומתדרדר וכעת את על סף התמוטטות, לדבריך. אני מציעה לך לפנות לאבחון מקצועי ומעמיק של מצבך. ייתכן ושילוב של תרופות ושיחות עם איש מקצוע יכול לעזור לך להתמודד עם מצבך.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)