בחרדה ובדיכאון.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחרדה ובדיכאון.....
    אלברט
    06/11/2008

טוב אני יתחיל ברקע אני בן 18 סיימתי תיכון... אני סובל זה שנים בדיכאון עכשיו תבינו זה לא דיכאון רצוף הדיכאון בה לי כל איזה שבוע ליפעמים כמה פעמים בשבוע...... מהרבה סיבות בין היתר אני מרגיש שאין לי מזל דבר שני אני מרגיש שכל מה שאני עושה לא מצליח .... את כל האנשים מסביבי אני קולט שהם מצליחים רק אני נישאר באותו מקום וזה מתסכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחרדה ובדיכאון.....

הוספת תגובה

• חרדה ודיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    07/11/2008

שלום לך,

ייתכן וטיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכול מאוד לעזור לך להתמודד עם מצבך. אני מציעה לך לפנות להתיעצות מקצועית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה.........

אלברט
    07/11/2008

לא שקלתי אפעם לקחת תרופות נגד דיכאון , כי הדיכאון לא בא לי ברצף אלא ימים בודדים בשבוע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    08/11/2008

בכול אופן כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר כדי להתאים את הטיפול התרופתי הנכון. נדרש אבחון מעמיק של מצבך. ייתכן ואתה זקוק בתרופות מייצבי מצב רוח.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני היתי בדיכאון בדיוק כמוך רק

חן
    08/11/2008

שלי זה היה כל יום ואני בת 16 גם אני הרגשתי כמוך שאין לי מזל שאני לא מצליחה ואפילו יותר גרוע ממך והיתי ממש בדיכאון קשה הרגשתי שכולם שונאים אותי הרגשתי הכי מכוערת בעולם הרגשתי שאני לא שווה כלום ושכלום לא טוב בי שנאתי את עצמי והרגשתי שאין ממני שום תועלת ושאני לא יוצלחת וגם כל הזמן רציתי למות וחשבתי על המוות וגם ניסיתי להתאבד המון פעמים אבל התחרטתי ולא היה לי אומץ למשל פעם קשרתי מטפחת לאף ולפה ושכבתי ככה במיטה כמה דקות לפני השינה ואז לאט לאט היה לי קשה לנשום והרגשתי שאני גוססת ועומדת למות אז מהר הורדתי אט המטפחת ולא היה לי אומץ טוב אז הקיצר מה שהחלטתי לעשות וזה עכשיו היום הרגשתי שאם האמין באלוהים והתפלל אליו אז הכל יהיה בסדר ושאלוהים יעזור לי ופעם ראישונה הרגשתי שאני לא לבד שאלוהים איתי והוא שומר עלי ומגן עלי מכל רע ושאם השמור שבת ויקים מצוות ותפלל אליו המון אז הוא יעזור לי אני היתי במצוקה מאוד גדולה ואפילו הפסקתי להאמין באלוהים ופתאום היום אני לא יודעת מה קרה משהו השתנה בי פתאום התחלתי להאמין באלוהים זה מסר משמים אלוהים שלח לי את המסר להתפלל אליו ועכשיו אני מרגישה יותר טוב יש לי גם ספרים שנקראים בגן האמונה והסוד שזה על חשיבה חיובית ועל האמונה באלוהים אני מציאה לך לקרוא את הספרים האלה הם ישנו לך את החיים ואני גם אומרת לך אם תאמין בבורא עולם הכל יהיה בסדר וגם תחשוב חיובי תגיד לעצמך יש לי מזל אני יוצלח וזה יתגשם ובאמת יקרה ובאמת אחר כך יקרא מה שתגיד כי מה שאתה אומר זה כוח שנמשך לחלל ליקום כמו מגנט ואז מתגשם אז אם תגיד לעצמך שאתה יוצלח אז באמת תהיה כזה בסוף וזה יתגשם ואתה תיצא מהדיכאון הזה והכל יהיה בסדר אני מאמינה בשבילך שתצליח בכל ושיהיה לך רק טוב ועל תשכח אתה לא לבד בעולם אלוהים איתך והוא יעזור לך רק תתפלל ותבקש וזהו ביי לילה טוב שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו