סרוקסט והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט והשמנה
    עדי
    06/11/2008

לפני מספר שנים נטלתי, בעצת רופאת המשפחה, סרוקסט. לקחתי את התרופה כשנתיים. במהלכן עליתי במשקל באופן משמעותי. מבחורה רזה הפכתי לבחורה שמנה. ופשוט לא הבנתי שהתרופה משמינה אותי. הרופאה הכחישה, ממש כך, וטענה שאני אוכלת יותר. אבל זה לא היה נכון. האכילה שלי תמיד תמיד הייתה מדודה ומסודרת. אני לא זוללת אף פעם. רק אחרי שהתחלתי לקרוא קצת הבנתי. סוף סוף עשיתי את הקשר. התרופה הארורה גורמת להשמנה. זרקתי מייד, עוד באותו יום, את כל הכדורים . הבעיה היא שמאז עברו שנתיים ואני לא מצליחה לרדת במשקל. האם יתכן שהתרופה הזו פוגעת בחילוף החומרים לעולם? ושאלה נוספת, איך מרשה לעצמה רופאת המשפחה לתת לי תרופה שתזיק לי כל כך מבלי ליידע אותי? האם הרווחתי משהו בכך שעכשיו אני מדוכאת מאיך שאני נראית? אני מודה לכם מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט והשמנה

הוספת תגובה

• האם תהיו מוכנים גם לענות לי בבקשה.

עדי
    12/11/2008

האמנם חילוף החומרים שלי נפגע ללא תקנה בגלל התרופה? מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקסט והשמנה

13/11/2008

לעדי שלום
    אני מצטער שלו ענינו לך קודם
    השמנה עם סרוקסט הינה תופעת לוואי ידועה. לא קורא לכל האנשים אבל כ 10-20% מהנוטלים את הרופא באופן קבוע עולים בין 7-10 קילו במהלך השנה. תופעה זו רשומה.באלון לחולה. רופא יכול להמליץ לחולה כל תרופה שמורשית בישראל. את צודקת שעליו לדון עם החולה על תופעות הלוואי האפשריות. אין סיבה שלא תצליחי לרדת במשקל. אחרי כחודש של הפסקה ההשפעה על התיאבון נפסקת. תפני לדיאטנית ותעשי תוכנית של הרזייה. תצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד . רק הערה קטנה

עדי
    15/11/2008

לא השמנתי בגלל אכילת יתר. והרי זה כל העניין. האכילה שלי מאוד מדודה ומאוד מסודרת וכך היא כבר 20 שנה. אף פעם אני לא זוללת ומקפידה על כ 1500 קלוריות. ולמרות זאת בתקופת נטילת הסרוקסט עליתי המון - משהו כמו 25 ק"ג. לכן אני משערת שאולי התרופה האטה את חילוף החומרים. איזה הסבר אחר יכול להיות? החשש שלי שמדובר בפגיעה שאינה חולפת. תודה רבה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד . רק הערה קטנה

20/11/2008

לעדי. לא ידועה לי הפרעה בחילוף חומרים עם סרוקסט. עם עלית כ"כ הרבה יש צורך להחליף את התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו