חרדה מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאיידס
    דור
    07/11/2008

שלום במשך כשש שנים אני חרד שנדבקתי בנגיף האיידס אין לי אומץ לעשות בדיקות מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאיידס

הוספת תגובה

• חרדה מאיידס

ד''ר אירנה נתנאל
    07/11/2008

שלום לך,
    יש לך מחשבות שנדבקת באיידס. כדאי להתייחס למחשבותיך כהנחות ולבחון אותן על סמך עובדות שתומכות וגם שסותרות את ההנחה שלך. רק לאחר בדיקת הנחות על סמך עובדות משמעותיות וחד משמעיות תגיע למסכנה לגבי האם יש בסיס עובדתי / ראייתי חזק להנחה שלך. אם עדיין תישאר בספק, כנראה שאתה סובל מהפרעת חרדה וזקוק לטיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צריך להאמין שיהיה טוב וקח יהיה

חן
    08/11/2008

ואני מאחלת לך המון בריאות ותיתפלל לאלוהים המון ותראה שהכל יהיה טוב ותאמין שהכל יהיה טוב ועל תחשוש מכלום פשוט תילך להיבדק על תפחד אני בטוחה שהתוצאות יצאו טובות ומאמינה בשבילך שהם יצאו טובות וגם אתה חייב להיבדק כי זה מאוד חשוב וזה גם בשביל החשש שלך ואם תיבדק אז החשש הזה ילך ותוכל להיות רגוע יותר אתה סתם מחכה לא כדי לך לחכות עוד ועוד פשוט תילך להיבדק בשביל החששות שלך אם תיבדק אז תיגמור מזה ותידע שנבדקת וסימת את המטלה הזאת וככה תהיה רגוע יותר ולא תחשוב על זה כל היום וגם אני בטוחה שהתוצאות יהיו טובות והכל יהיה טוב תחשוב חיובי תאמין באלוהים אתה יודע מה גם אם אתה כל כך חושש עזוב אם אתה כל כך פוחד להיבדק אז לא צריך על תיבדק גם הרופאים הם מלחיצים את הבן אדם יותר ומכניסים אותי להיסטריה גם אם הבן אדם בריא אז בגלל זה כדי לך לטפל בעצמך להאמין ולהטפלל לאלוהים שהכל בסדר ושאתה בריא ושיתן לך תמיד המון בריאות ושאם חס וחלילה אתה חולה אז שירפא אותך מהמחלה וגם תחשוב חיובי על תחשוב על החשש הזה כל הזמן תשכח ממנו תחשוב על דברים אחרים דברים טובים שהראש שלך יהיה ממוקד רק בדברים טובים ובמחשבות חיוביות למשל תעשה משהו שמשמח אותך ועושה לך טוב ותגיד לעצמך כל הזמן אני בריא המון פעמים תגיד לעצמך אני בן אדם בריא וחזק מלא בכוח ובשמחת חיים ותגיד עוד מילים חיוביות לעצמך למשל גם אם אתה מצליח במשהו תפרגן לעצמן זהו מקווה שעזרתי שיהיה לך יום נפלא ושתמיד תהיה בריא ושאלוהים יעזור לך ויהיה איתך תמיד אתה בטח לא תאמין אבל אני נערה בת 16 ואתה בטח תתפלא שנערה בגילי כותבת כאלה דברים חכמים אבל בלעזור לאנשים אני מאוד טובה ויש לי שכל בזה אז זהו ביי ושיהיו לך רק בשורות טובות ביי שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו