שלום :-) שאלה לגבי חתונה וVABEN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום :-) שאלה לגבי חתונה וVABEN
    נתי
    19/11/2008

היי, אני מתחתנת עוד חודש ויש לי נטיה <בגדר הנורמה> לשינוי מצבי רוח ופרפקציוניזם אני מאוד מפחדת שהאופי שלי יהרוס לי את יום החתונה כי אני עלולה לבכות מכל דבר שלא יתנהל לרוחי (ויש אינסוף כאלה.....) בכולופן, הציעו לי לנסות כבר עכשיו כדור בשם ואבן 10 מ"ג לראות שהוא משפיע עליי טוב ואם כן לקחחת 2 ביום החתונה (לא יחד) אז השאלה שלי היא כזאת: רשום שואבן גורם לנימנום- זה תמיד ככה? או שזה משתנה מאדם לאדם? (אני לא רוצה להיות מנומנמת!!!) ושנית- הרבה יותר חשוב- בעלון השימוש כתוב שאסור להשתמש עם אלכוהול השאלה שלי באילו מטווחי זמן? נאמר אם לקחתי כדור בבוקר וכדור ב5 בערב- מתי אני יכולה לשתות אלכוהול? אני אשמח מאוד לתשובה מהירה- כי אני רוצה כבר לנסות מינונים קטנים של הכדור תודה רבה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום :-) שאלה לגבי חתונה וVABEN

21/11/2008

מזל טוב!
    וואבן הינה תרופת הרגעה שפועלת למשך 8 שעות. הרבה אנשים לוקחים כדור כזה ביום הנשואים שלהם. לא ממליץ לך לקחת 2 ביחד מאחר והם יכולות לברום לעייפות וישנוניות. תיזהרי גם משלו אותם עם אלכוהול. זה מגביר את ההשפעה. את עלולה למצאו את עצמך ישנה כל הערב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי-חתונה וואבן

יעל
    22/11/2008

שיהיה במזל טוב! גם התחתנתי לא מזמן וגם אני לוקחת ואבן מדי פעם מסיבות דומות, רק רציתי לשתף מניסיוני, זו לא המלצה מקצועית כמובן רק ניסיון אישי אם זה יעזור לך. קודם כל ביום החתונה כל כך מתרגשים שהרבה דברים דווקא עוברים בלי הרבה היסטריה, מרוב אושר והתרגשות גם דברים שבדרך כלל גורמים לתגובה קיצונית, נראים אחרת. לכן באמת לא כדאי לקחת יותר מדי תרופות, אכן 2 ואבן לדעתי זה יותר מדי, וזה באמת ירדים אותך קצת. תתייעצי עם הרופא כמובן, אבל רק רציתי להגיד שעם כל הקשיים שלי (ויש לא מעט), אני לוקחת ואבן מדי פעם אבל ביום החתונה שלי דווקא הייתי ממש בתחושה של התרגשות שהכל פתאום תפס פרופורציה. אז זו בחירה אישית שלך, אפשר עם ואבן או בלי ואבן, מה שהכי טוב לך, אבל רק רציתי קצת להרגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו