מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסאילן20/11/2008
אני נוטל ציפרלקס במינון 10 מ"ג ליום מזה כשלושה ימים , לטיפול בדיכאון . יש לי תופעות לוואי של קשיים בשינה ואי יכולת באופן מוחלט להגיע לשפיכה. האם התופעות שציינתי יחלפו ? האם זה כך רק בשבועות הראשונים ואז אני אוכל להגיע לשפיכה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס
21/11/2008לר' שלום
אלו תופעות מוכרות של צ'פרלקס הנוטות לעבור תוך מספר שבועות אם כי לפעמים מחייב להחליף את התרופה. יכול להיות שכדי לך לרדת לחצי כדור לשבוע ימים להתרגל אל התרופה יותר טוב ואז לנסות שוב לעלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
אילן24/11/2008אני בן קצת יותר מ17 וחצי. יש לי דיכאון מגו'רי ברמיסיה חלקית( שכולל אדישות כלפי הסביבה , חוסר עניין , ירידה בהנאה , העדר עניין בתחומי עניין חשובים , ובעיקר חוסר ריכוז וחוסר אנרגיה ) שלא טופל במשך יותר משנתיים וחצי מסיבות שלא אפרט כאן. קיבלתי טיפול בציפרלקס במינון 10 מ"ג ליום . כבר שבוע אני לוקח את התרופה . התופעה של הקשיים בהירדמות נעלמה , אך האי יכולת להגיע לשפיכה נשאר. אני לא מרגיש איזשהו שינוי משמעותי בהרגשה. מתי אני אתחיל להרגיש את ההשפעה של התרופה ? במידה והטיפול בציפרלקס לא ישפיעה במידה משביעת רצון, לאחר תקופה של 40 יום , האם אוכל להחליף לרמרון (אני לא רוצה אפקסור בגלל תופעת הלוואי של כאב ראש ועלייה בלחץ דם - כי יש לי כבר כאבי ראש מהדיכאון )? האם רמרון יעיל במצבים כמו שלי ? האם רמוטיב יעיל במצבים כמו שלי ? האם אפשר לצאת מהדיכאון ? - כלומר , האם אוכל להגיע למצב שבו לא אצטרך יותר את התרופות ? האם אתה מטפל בנערים בגילי ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
מרמלדה26/11/2008אני נוטלת את הציפרלקס מזה מספר שנים שני כדורים ביום לי זה עזר אבל במשך הזמן הוסיפו לי עוד כדור כי זה לא הספיק לי. אני יכולה להגיד לך שאלו כדורים טובים ובדרך כלל לוקח זמן עד שהם משפיעים. מנסיון שלי לצערי מאוד קשה להפסיק את התרופות אם בכלל. בכל פעם שניסיתי להספיק זה נהיה יותר גרוע אפילו בתקופות של הריון לא הצלחתי אז אל תפתח יותר מידי ציפיות שתוכל להפסיק. תתיחס לזה כאילו אתה חולה סכרת וחייב לקחת כל החיים כדורים לאיזון הסכרת כי אחרת קשה מאוד להתמודד עם העובדה שצריך לקחת כדורים כאלה. יש לך חוסר במוח של סרוטונין וצריך למלא אותו וזה המצב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)