לפרופ לאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ לאון
    רון
    25/11/2008

אני סובל מהפרעה חמורה מאוד של קשב וריכוז והיפראקטיביות והתארגנות אני נוטל ריטלין והוא עוזר לי בצורה מדהימה אבל המינון 60 מג אינו מספיק לי לכל היום עליי לציין שאני שוקל 110 קילו ונאמר לי שמינון התרופה קשור למשקל כמו כן ידוע לי שהכנסת הגדילה את מינון הריטלין המותר למבוגרים האם אני מכור? או שבאמת מותר לי לקבל עוד ריטלין? כי באמת הוא ממש ממש עוזר לי כמו כן רציתי לשאול אלו תרופות הולכות יחד עם ריטלין ועוזרות לו בעבודה אודה על תשובה מפורטת וכן על הפנייה לרופא אשר מאשר ריטלין לאחר בדיקה כמובן (עברתי טובה לפני שנים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ לאון

הוספת תגובה

• לפרופ לאון

29/11/2008

לרון שלום
    בישראל המינון המקסימלי המאושר הינו 60 מג. אתה צודק כאשר אתה אומר שמינון לפי משקל מתאים יותר. אפשר להגיה ל 1 מג ל קילו של ריטלין אם כי צריך לוודא ש אין עליות בלחץ הדם, הפרעות קצב הלב ועוד. כדי לקבל מינון גבוה יותר יש צורך ב אישור שנקרא 29ג. אתה יכול לקבל אותו דרך הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו