מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרויות+דכאון+חרדה חברתית+ADDדידי26/11/2008
אני כבן 22 מטופל בציפרלקס 10 מ"ג ביום,ע"י רופא המשפחה מכור לחשיש כבר כשנה שותה לעיתים תכופות אלכוהול (לא מכור)! מעשן כקופסא וחצי סיגריות ביום שותה קפה שחור (לפעמים הרבה ) מובטל כבר כמה חודשים לא מתפקד הרבה טיקים ברגליים קושי בריכוז דכאון וחרדות מחשבות רבות ודאגות קושי בריכוז לסדר משפט במוח ולהוציא משפט שלם קושי,קצת קושי בדיבור, אי שקט לא נהנה מכלום כבר תקופה רבה בעבר הייתי מכור לחגיגת והפסקתי קושי בתפקוד יום יומי גילתי לאחרונה שתי תופעות חדשות שהתסמינים נוגעים לי ,חרדה חברתית,והפרעות קשב וריכוז בלי היפרקביות=ADD רק לאחרונה שמתי לב שאלו שתי תופעות נוגעות אליי ,הציפרלקס בחודש וחצי שאני נוטל עזרו לי קצת אך לא רואה שינוי משמעותי. בגיל 10 -11 לערך הייתה בעייה של גמגום ,טיקים ,פחדים ,לא חברותי ,ביישן אוקיי יש עוד הרבה דברים שלא עולים לי כל כל בראש עכשיו היכן אוכל לקבל עזרה ותמיכה אך שהדבר יהיה דיסקרטי ולא ידווח לאף אחד (שלא יכתים לי את העבר ויהרוס לי את העתיד מבחינת פרנסה וכדומה) אם זה ללא עלות יותר יעזור לי כי אני במצב כלכלי קשה תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרויות+דכאון+חרדה חברתית+ADD
29/11/2008לדידי שלום
עזרה פסיכיאטרית ופסיכולוגית ניתן לקבל דרך הקופה-מכבי ומאוחדת, או דרך מרפאות ציבוריות של משרד הבריאות לפי אזור מגורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)