קשה.. בקשר לתאבון שלי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה.. בקשר לתאבון שלי..
    מאור
    29/11/2008

היו תקופות שהייתי אוכל בקלות הרבה אוכל... והייתי שוקל יותר.. ואז מחשבות התחילו לעבור לי בראש והתחלתי לרדת במשקל ותוך כדי שאני יורד במשקל אני עוד יותר חושש מהמצב.. עכשיו כל פעם יש לי תקופות שאני מצליח לאכול פתאום רגיל ואני אומר לעצמי זהו עכשיו אני מתחילל להעלות במשקל , אבל פתאום באמצע הניסיון שוב מתחילות לי מחשבות ואני שוב מפסיק לאכול.. אני לא מצליח להעלות ככה במשקל הגוף.. מה אני אמור לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה.. בקשר לתאבון שלי..

הוספת תגובה

• לאכול נכון

ד''ר אירנה נתנאל
    29/11/2008

מאור שלום,

כדאי לאכול כול 4 שעות ארוכות מלאות שמורכבות מכול אבות המזון. חשוב לאכול לאט, לאכול כשרעב ולא כשרואים אוכל או כשהאוכל זמין לך. אם מקשיבים למנגנון וויסות הרעב ואוכלים לפי הכללים שלו הווסת אז לא עולים במשקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תפריט לעלייה במשקל אבל..

מאור
    29/11/2008

קיבלתי מדיאטנית תפריט לעלייה במשקל.. אבל הבעיה היא לא זו.. הבעיה היא שלפעמים מחשבות רעות משתלטות עליי ואני מסתכל על האוכל ולא באלי לאכול, ואם אני יאכל בכח אני עלול להקיא..=|

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו