מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה כפייתיתאילוסיה03/12/2008
עקב תאונת דרכים מלפני 4 שנים אני סובלת מחרדה שמתבטאת בכך ש24 שעות ביממה אני מרגישה שאני עומדת למות התופעות קשות דופק מהיר הזעה סחרחורות טרום עילפון זה קורהלי לפחןת 3 פעמים ביום וגם כשאין לי את ההתקפה אני מרגישה שאני עומדת למות טופלתי במרפאה לבריאות הנפש בשיחות כשזה לא עזר הם נתנו לי כדורים ניסיתי לא הי ה ליטוב בכלל וכך במשך תקופה הם החליפו לימרשמים תופעות הלוואי של הכדורים רק החמירו את מצבי ולכן החלטתי שאני לא לוקחת כדורים פסיכיאטרים אלא רק וואבן מצבי הולך ומתדרדר אני כל יום במרפאה או במיון לפעמים אני נכנסת לבדיקה ולפעמים אני רק מסתובבת במקום כדי להיות בקרבת רופאים כי אני כל הזמן מרגישה שאני הולכת למות מה עושים? דרך אגב אני נשואה ואמא ל 5 ילדים לפני התאונה עבדתי במשל 25 שנה במקום עבודה ובמישרה מאוד מכובדת לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אירנה נתנאל03/12/2008שלום לך,
מצב שאת מתארת מאוד לא נעים במיוחד בגלל סימפטומים גופניים אבל הוא ממש לא מסוכן.
מחרדה לא מתים (עובדה שעד עכשיו לא קרה לך כלום). שהותך בקרבת הרופאים מעצימה את החרות ומחמירה את מצבך. ישנם דברים רבים שאת עושה שהם מחזקים ומקבעים את החרדות ולא מאפשרים לך להרפא מהן ממש. בהתמודות יעילה עם חרדות יש חוקים וכלים ברורים שאותם ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לקבל טיפולהתנהגותי?
אילוסיה05/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)