חרדה כפייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כפייתית
    אילוסיה
    03/12/2008

עקב תאונת דרכים מלפני 4 שנים אני סובלת מחרדה שמתבטאת בכך ש24 שעות ביממה אני מרגישה שאני עומדת למות התופעות קשות דופק מהיר הזעה סחרחורות טרום עילפון זה קורהלי לפחןת 3 פעמים ביום וגם כשאין לי את ההתקפה אני מרגישה שאני עומדת למות טופלתי במרפאה לבריאות הנפש בשיחות כשזה לא עזר הם נתנו לי כדורים ניסיתי לא הי ה ליטוב בכלל וכך במשך תקופה הם החליפו לימרשמים תופעות הלוואי של הכדורים רק החמירו את מצבי ולכן החלטתי שאני לא לוקחת כדורים פסיכיאטרים אלא רק וואבן מצבי הולך ומתדרדר אני כל יום במרפאה או במיון לפעמים אני נכנסת לבדיקה ולפעמים אני רק מסתובבת במקום כדי להיות בקרבת רופאים כי אני כל הזמן מרגישה שאני הולכת למות מה עושים? דרך אגב אני נשואה ואמא ל 5 ילדים לפני התאונה עבדתי במשל 25 שנה במקום עבודה ובמישרה מאוד מכובדת לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כפייתית

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/12/2008

שלום לך,

מצב שאת מתארת מאוד לא נעים במיוחד בגלל סימפטומים גופניים אבל הוא ממש לא מסוכן.
    מחרדה לא מתים (עובדה שעד עכשיו לא קרה לך כלום). שהותך בקרבת הרופאים מעצימה את החרות ומחמירה את מצבך. ישנם דברים רבים שאת עושה שהם מחזקים ומקבעים את החרדות ולא מאפשרים לך להרפא מהן ממש. בהתמודות יעילה עם חרדות יש חוקים וכלים ברורים שאותם ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT).

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני יכולה לקבל טיפולהתנהגותי?

אילוסיה
    05/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו