האים יש מוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האים יש מוצאה
    יוסי עזרא
    11/12/2008

במשך שנתים אני סובל מהתקפי חרדה בילבול וסחרחורות היו סיבות לכך היום אני לא רואה סיבה מדוע. הבעיה הגדולה שלי הם היתכוצויות בגב שמלובים בסחרחורות.טופלתי בכול סוגי הכדורים האנתי דיכאונים ושום דבר לא עוזרלי באמת אני לא מבין את הקשר ביין דיכאון לבין כאבי תופת בגב והכי מצחיק שאני לא חש דיכאון הדבר היחיד שמקל עלי זה 3עד4 לוריון ביום וחצי כדור פקסט שאין לי מוסג מה השפעתו באמת לכן אני ישמח אים מישהו יוכל לעזורלי באמת ולתתלי הסבר מה קורלי באמת והאים יש מוצאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האים יש מוצאה

הוספת תגובה

• יש מוצא

ד''ר אירנה נתנאל
    12/12/2008

יוסי שלום,

צר לי שאתה סובל. לעיתים קרובות מאוד קשיים נפשיים (חרדות, דיכאונות, מתחים, לחצים וכו') מלווים בכאבים גופניים או בסימפטומים גופניים אחרים כמו התכווצויות של שרירים, קוצר נשימה, לחץ בחזה, דופק מהיר, סחרחורת וכו'. פקסט הינו תכשיר אנטי דיכאוני. ידוע כי תרופה בשם סמבלתה מקלה על דיכאון / חרדה שמלווים בכאבים גופניים.

תרגיש טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו