חרדה ודיכאון - המוחמרים אחרי תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון - המוחמרים אחרי תרופות
    שורי
    15/12/2008

אני לקראת גיל חמישים. אני סובל מחרדה ודיכאון קל כבר שנים. לפני כמה שנים התופעות החמירו, פניתי לרופא שרשם לי ציפרלקס, אחרי נטילת הכדור הראשון, חלה החמרה גדולה בתופעות החרדה והדיכאון (הרגשתי חולה נפש "על באמת"). לא המשכתי בטיפול. לשמחתי אחרי כמה שבועות (כשהמקור הפסיכולוגי להחמרת החרדה עבר) הכל עבר ובמשך שנה וחצי התהלכתי כבריא כמעט לגמרי ללא תרופות ורק עם טיפול מסיבי נגד עצירות. לפני כמה חודשים נכנסתי שוב למצבי חרדה ודיכאון בעקבות כנראה בעיה גופנית (סחרחורות וחולשה), שוב פניתי לרופא שרשם לי פלוטין, נטלתי את הכדור במשך שלושה ימים, ביום השלישי חזרה אותה תופעה כמו אחרי הציפרלקס, הפסקתי מיד והמשכתי לסבול מהתרופה עוד במשך כשבוע.אח"כ חזרתי למצב שלפני הטיפול בפלוטין. אני מניח שיש לי רגישות גדולה לתרופות מהמשפחה הזו. שאלתי: האם טיפול בגרייה מגנטית יכול לעזור לי? האם לא קיימת אותה סכנה כמו אחרי נטילת התרופות הללו? האם הטיפול ממש מרפא, או שרק מטפל בסימפטומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרייה מגנטית

ד''ר אירנה נתנאל
    15/12/2008

שלום לך,

גגרייה מגנטית יכולה מאוד לעזור לך. מידע נוסף בנושא ניתן לקרוא בכתבה:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7705

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו