מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יהיה.?מיכל16/12/2008
הדיכאון שלי עמיד-כבר יותר משנה שאני בסבל אדיר. אני בייסורים קשים מאוד יש לי תחושה של מוות שמלווה אותי ממש כל הזמן, אני על סף בכי ממש כל הזמן. אני קמה בבוקר ברבע לאחת עשרה דוחפת לעצמי סנדוויץ לפה כדי לקחת כדורים(אני לא מקפידה על זמן נטילת הכדורים, לפעמים יש איחור של שעה בנטילת הכדורים.) ואח"כ אני יושבת על הספה אני מסדרת קצת את הבית משהו כמו חמש דקות ואז יושבת על הספה . אני מכריחה את עצמי לשתות כליטר וחצי ליום. ככה כל היום אני יושבת על הספה וכל שנייה שלי היא ייסורים אני מתייסרת ומיוסרת על ידי מחשבות הכי קשות כואבות ומייסרות. וככה עוברת לי כל שנייה בייסורים עד כדי כך שאני לא יודעת איך אני יהיה מסוגלת להעביר את השנייה והדקה הבאה שלי!!!!!!!!!! כבר יותר מחודש שאני לא מצליחה לישון בלילה , ככה שאני חווה את הדיכאון בסרט נע ללא הפסקה. אני מטופלת אצל פרופסור גרינהאוס מתחילת הדיכאון, והוא ממליץ לי כבר על חשמל(ect) בשבילי זה יותר גרוע ממות לעשות חשמל, אני מתה מפחד לעשות טיפול שהוא בהרדמה מלאה ,ועוד חשמל.....ומדובר במספר טיפולי חשמל זה לא טיפול אחד וגמרנו- אני לא יכולה לשאת את זה בשום אופן !אי אפשר לשכנע אותי בנושא, ככה שזה מחוץ לתחום. פרופ' גרינהאוס אמר לי גם ,שלי לא מתאים הגרייה המגנטית. הייתי אצל אירנה לשיחות וזה גם לא עזר לי . אני בטוחה שאני ימות , אין לי תקווה כל הכדורים שאני לקחתי לא עזרו לי. אין לי תקווה ואני מצויה בפחד נורא ואיום שמלווה אותי כל הזמן ! הדיכאון שלי עמיד כזה שלא מגיב לתרופות איזה פחד מוות !!!!!!!!!! אני כפייתית ובשום אופן לא יכולה לרדת מהדברים שמכאיבים לי ואשר מעציבים אותי עד מוות! אני חושבת שבגלל שאני כפייתית הכל אצלי מקובע בראש אי אפשר לשנות אותי אני ניסיתי שיחות. אני כותבת את הדברים האלה כשאני בוכה בכי מר........ אני כל כך מפחדת למות, אין דבר שאני מפחדת ממנו יותר מאשר למות ואני כל הזמן חושבת על המוות. כל שנייה שלי היא יותר גרועה מהגיהנום קשה לי לתאר במילים, למצוא את המילים המתאימות, כדי לבטא עד כמה אני לא יכולה לסבול את הדיכאון הזה יותר. כל שנייה היא ייסורים ועצב. אני לא רואה שאני יגיב לאיזה טיפול תרופתי אני מפחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור
אשמח לעזור16/12/2008תשמעי גם לי בא מאוד למות בגלל הדפרסונליזציה והשגעון הזה אולי יש לך אימייל או משהוא שנוכל אולי להתכתב ולהתחלק ולראות אולי באמת יש קצת בשביל מה לחיות אני קצת ממהר אז אני מביא לך את הכתובת שלי (אולי יש לך מסן?) בכל אופן [email protected] והמסן שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך משהו קרוב שתומך בך?
אלישבע טל17/12/2008את כל כך סובלת ואני כל כך מבינה אותך, אני באותו מצב, היום התחלתי טיפול בהיפנוזה, בנתיים לא קרה כלום, תליתי בזה הרבה תקוות ואני מקוה שבהמשך ישפיע, גם אני ניסיתי אל כל הכדורים, עד לפני חצי שנה סבלתי רק מחרדות, אבל הייתי יצירתית וחייונית ומאושרת ופתאום משהו סגר עלי ואני לא מצליחה לצאת מזה.מתחננת לפניך,אל תותרי,זאת תקופה קשה, אבל את תצאי ממנה איכשהו,למה את מפחדת מהחשמל?זה לא מכאיב.אשמח לשמוע ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה...
יעל20/12/2008גם אצלי הסיפור התחיל מחרדות, אבל הייתי יצירתית וחיונית (אבל לא ממש מאושרת, בגלל החרדות), ורק בהמשך התחיל הדיכאון הזה. לגבי ההיפנוזה- קבעתי בעבר תור וביטלתי כי לפי ממה שקראתי זה לא ממש עוזר לחרדה כללית (עוזר אולי לפוביות), ועלול אפילו להזיק לדיכאון. אשמח לשמוע על הנסיון שלך עם ההיפנוזה, ובכלל. אשמח גם לשמוע בת כמה את, מה את עושה ואיך את מתמודדת. פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יהיה.?
17/12/2008למיכל שלום
מספר פעמים כתבת בפורום הזה. המלצתי לך על טיפול בחשמל. אני יודע שאת פוחדת ממנו אבל הטיפול הזה הוא עדין היעיל ביותר בדיכאון. חבל שאת לא מסכימה לעבור אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל...
יעל20/12/2008מיכל, זה נשמע נורא, ודווקא משום שאני יודעת היטב על מה את מדברת. אולי באמת כדאי שתנסי את הטיפול בחשמל? שמעתי על מישהי שעשתה את זה והשתקמה לגמרי. (אם את חוששת אולי אוכל להשיג בשבילך את מספר הטלפון שלה כדי שתדברו). אפשר אולי לשאול בת כמה את? איפה את גרה? האם תרצי אולי לדבר עם מישהו שמבין את הסבל הזה? (אני...) שיהיה שבוע מוצלח יותר... פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל22/12/2008שלום פז אני בת 35 וגרה בת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר
פז22/12/2008אני בת 30, גם כן גרה בתל אביב.
את יכולה לכתוב אלי ל- [email protected]
(כתובת אימייל "אנונימית", בהמשך אתן לך כתובת אחרת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
אנונימוס23/12/2008אני בנכנסת עכשיו לתקופה כזאת שחורה אחרי כמה חודשים של "בסדר" אחרי שבצבא היה לי גם דיכאון וגם בתיכון,וביסודי הייתי ילדת כפות נראה לי שמגיל ממש קטן רע לי אבל עכשיו אני מרגישה שהגעתי לשיא רציתי לדעת אם אפשר לפתוח או אם אולי יש קבוצות תמיכה או משהו בסיגנון כי זה יכול לעזור לראות עוד אנשים במצב ולדעת שאנחנו לא לבד ואולי כשנסתכל זה על זה המצב יראה פשוט יותר ואולי נרכוש חברים שיבינו אותנו וזה יכול ממש לעזור לחלק את הקבוצה לגילאים ולקטגוריות או משהו אני ממש רוצה לצאת מזה ואני לא רואה דרךת ועם "חברים" אני כל הזמן משחקת אותה שמחה כשאני לא אני שקטה בטירוף, פעם עוד היתה לי דעה על מצבים עכשיו אני מרגישה שאיבדתי את זה ואני לא מכירה את עצמי בכלל. ככה יהיו לנו אנשים שיבינו אותנו ואולי נצליח ביחד לצאת מזה. צעד אחר צעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)