מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מפסיקים את זה?!קים20/12/2008
(אני בת 20) לפני איזה 3 חודשים אמא של חבר שלי נפטרה פתאום,אני מאוד אהבתי אותה והיה לנו קשר לא רע בכלל...אחרי זה מתו 20 ומשהו אנשים בכביש באילת...ואתמול אבא של חבר של אמא שלי מת. אני ממש מפחדת למות ואני פשוט הבנתי כמה שהחיים הוגנים,הרבה פעמים אני כועסת על זה שאלוהים,אם הוא קיים לקח את אמא של חבר שלי וככה משאיר אותו...אני לא ממש התמודדתי עם מוות בחיים שלי עד עכשיו... בשבוע האחרון: בלילות אני מפחדת להרדם כי נראה לי שיקרה משהו ואני חייבת להיות ערה ובשליטה,רק כשיש אור בחוץ ואני ידועת שסבתא שלי קמה כשיש אור,אז אני נרדמת...אני מנסה לעשות הכול רק לא לחשוב על זה,לילה אחד ממש הפחיד אותי,אני לא יודעת,פשוט ממש פחדתי וכאבה לי הבטן ממש,והלב שלי פתאם דפק ממש ממש חזק ונחנקתי,לא היה לי אוויר,כאילו שרצתי ממש ממש הרבה ומהר. אני לא רוצה את זה ואיך אני מפסיקה את זה!?כל דרך שרק תציעו אני אנסה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה
ד''ר אירנה נתנאל23/12/2008קים שלום,
אחד הדברים שאין לנו שליטה עליהם זהו חיים ומוות. את מנסה להיות בשליטה על דבר שאינו בשליטתך (אם יקרה משהו רע או לא יקרה ממש לא בשליטתך). ניסיון להפעיל שליטה גורם לך להתקפי חרדה שאת מנסה להירדם. כדי להפסיק את המצב את צריכה להבין ולקבל שאת לא יכולה לשלוט ולכן, חשוב ביותר שתוותרי על השליטה, תרפי, תשתחררי ואז הכול יעבור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)