איך מפסיקים את זה?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מפסיקים את זה?!
    קים
    20/12/2008

(אני בת 20) לפני איזה 3 חודשים אמא של חבר שלי נפטרה פתאום,אני מאוד אהבתי אותה והיה לנו קשר לא רע בכלל...אחרי זה מתו 20 ומשהו אנשים בכביש באילת...ואתמול אבא של חבר של אמא שלי מת. אני ממש מפחדת למות ואני פשוט הבנתי כמה שהחיים הוגנים,הרבה פעמים אני כועסת על זה שאלוהים,אם הוא קיים לקח את אמא של חבר שלי וככה משאיר אותו...אני לא ממש התמודדתי עם מוות בחיים שלי עד עכשיו... בשבוע האחרון: בלילות אני מפחדת להרדם כי נראה לי שיקרה משהו ואני חייבת להיות ערה ובשליטה,רק כשיש אור בחוץ ואני ידועת שסבתא שלי קמה כשיש אור,אז אני נרדמת...אני מנסה לעשות הכול רק לא לחשוב על זה,לילה אחד ממש הפחיד אותי,אני לא יודעת,פשוט ממש פחדתי וכאבה לי הבטן ממש,והלב שלי פתאם דפק ממש ממש חזק ונחנקתי,לא היה לי אוויר,כאילו שרצתי ממש ממש הרבה ומהר. אני לא רוצה את זה ואיך אני מפסיקה את זה!?כל דרך שרק תציעו אני אנסה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מפסיקים את זה?!

הוספת תגובה

• התקפי חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    23/12/2008

קים שלום,

אחד הדברים שאין לנו שליטה עליהם זהו חיים ומוות. את מנסה להיות בשליטה על דבר שאינו בשליטתך (אם יקרה משהו רע או לא יקרה ממש לא בשליטתך). ניסיון להפעיל שליטה גורם לך להתקפי חרדה שאת מנסה להירדם. כדי להפסיק את המצב את צריכה להבין ולקבל שאת לא יכולה לשלוט ולכן, חשוב ביותר שתוותרי על השליטה, תרפי, תשתחררי ואז הכול יעבור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו