מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנות \ סף גירוי נמוך והתפרציותחיים24/12/2008
ראשית אשאל האם יש קשר בין עצבנות רבה(סף גירוי נמוך ) לדיכאון ? האם נהוג לטפל בעצבנות באותן תרופות שמטפלים בדיכאון כמו: פרוזק וכו' או שאולי הכיוון הוא פסיכותרפיה? האם שימוש בחומצת אמינו טריפטופן במינונים של 1 גרם ליום יכול לסייע לדיכאון ובמיוחד לעצבנות רבה ? אחרי שנים רבות (12)הפסקתי את הטיפול בכדורים נגד דיכאון מאחר ולא הייתה הטבה משמעותית במצבי ,להוציא רגיעה בעצבנות ובתמורה שלמתי על היותי זומבי רוב הזמן עם חוסר חשק מיני. סוכם עם הפסיכיאטרית שלפי שעה אין טעם להמשיך בטיפול התרופתי ויש לשקול טיפול עם נזעי חשמל ממנו אני חושש. בימים האחרונים יש לי תחושה \ פחד שאני עומד לאבד שליטה אם מישהו יעצבן אותי -הפתיל ממש קצר וכך גם המרחק להתלקחות ולכן אני מסתגר וממעט לצאת מהבית כדי לא להסתבך. קסאנקס עוזר במקרה כזה ,אבל אני משתדל לא ליגוע בו כי הוא ממכר והוא לא פתרון לטווח ארוך. תודה על ההתייחסות וחג אורים שמח ! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנות \ סף גירוי נמוך והתפרציות
25/12/2008לחיים שלום
מורכב לייעץ בפורום לאדם שסובל כ"כ הרבה שנים. טיפול בחשמל (או ב TMS)
מומלץ לאנשים שסובלים מדיכאון עמיד משמעותי. עליך להתייעץ עם הרופא על זה.
חשוב לזכור שאפשר לעזור אפילו במצדים שנראים קשים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)