נכות- תרופות-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות- תרופות-שאלה
    מיקי
    22/07/2007

שלום וברכה,
    משנת 1995 , כהבחנה רפואית מובהקת, אני סובל מ-PSTD, עקב תקיפה אלימה ופציעה בשוד מזוין.

מאז, אני נוטה באופן קבועה תרופות שונות:
    סרוקסת, אסיול, קלונקס, ואבן, טגריטול, בונדרמין ,
    התרופות הנ"ל אינם תורמות למהלך השיקום, לאחרונה עברתי בהנחיית הרופאה המטפל ל
    סימלתה במינון 30מ"ג בבוקר, 60 מ"ג ערב, אסיבל ע"פ הצורך, 8 שנים אמובן,

יציין שאני לא מסוגל להרדם ימים שלמים, התרופה היחידה אשר תורמת אי אימובן, בעזרה כמובן כפי שרשמתי לעיל. כל בוקר ובמשך היום סובל מכאבי ראש בלתי נסבלים, שוללים מגרנה, יש לי קושה הסתגלות במקום עבודה שאני נמצא כ 9 שנים, אך קיים פחד להפסיק לעבוד, כי חשש לפרנס, שכחתי לציין שאני סובל חוסר עצם בגולגול עקב הפציעה הנ"ל.
    מלל קבעה לי 20 אחוז נכות בגין PSTD, וחוסר עצם בגולגולת 5 אחוז,
    כמו כן אני מטופל באופן פרטי כ 8 שנים בטיפול זוגי . איך אני יכול להתקיים, בצורה זו, בקשתי נוספת, אלו תרופות ישנם לשיפור חיי יום יומים כנראה האימובן ואסיבל אינם תורמים לשיקומי,

אודה לך, מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות- תרופות-שאלה

הוספת תגובה

• נכות- תרופות-שאלה

27/07/2007

למיקי שלום
    תיארת מצב מורכב של תסמונת PTSD. מאוד לא פשוט להציעה טיפול כזה או אחר מהשורות המעטות שכתבת. לצערנו אין טיפול שמכוון באופן ספציפי ל PTSD . צריך בצורה של ניסוי וטעייה לבדוק תרופות שונות. מאוד חשוב שתמשיך בעבודה מאחר ומאוד קשה להשתקם אחרי הפסקה. חשוב לפתח גישה חיובית בחשיבה ולעודד את עצמך להמשיך. לפעמים סימפטומים יכולים להיות גם סימן לתופעות לווי. לדוגמה סימבלתא יכול לתת כאבי ראש. תבדוק עם הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו