מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת, עצובה לחוצהאורנה25/12/2008
בוקר טוב וחג שמח יש לי שני הורים מבוגרים. אבי אובחן כחולה דמנציה . עדיין מתפקד למרות שיש אפיזודות שמראות על בלבול , חוסר התמצאות בזמן ומקום. יש לי ילד שאותו אני מגדלת לבד. [ בן 8 ] אני מורה במקצתועי וכרגע נמצאת בחופשה. מצד אחד מרגישה מתוסכלת, רגשי אשם על כך שהורי לבדם. יום ג' לקחתי אותם לקניות. אתמול הבן שלי והבן של אחותי מהצפון היו שם בארוחת ערב והדליקו איתם נרות. הילדים של אחותי אצלי. צריך לעשות גם איתם קצת כיף. בני בבית. ואני מרגישה יסורי מצפון שהורי כל הזמן לבד. אבי נשמע מעוצבן בטלפון , אמי מבשלת , לפחות מעסיקה את עצמה. גשום וקר ואין לאן ללכת. מרגישה נורא. מתוסכלת, לחוצה , חרדה. התחלתי [על פי המלצת רופאת המשפחה] חצי כדור צירפרלקס. נ.ב : שוחחתי עם רופאת המשפחה ודעתה זה ממש לא הזמן להכניס מטפל הביתה. זה יעשה פעולה הפוכה לאבי, שיבין עד כמה מצבו קשה. תודה על ההקשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת, עצובה לחוצה
ד''ר אירנה נתנאל25/12/2008אורנה שלום,
צר לי מאוד על מצב אביך. נראה, שאת תזדקקי להרבה כוחות כדי לעזור ולתמוך בהוריך ובעיקר באמך. תעזרי בבני משפחה אחרים. אספי כוחות ואל תרפי את ידייך. טוב שלקחת תגבור תרופתי. את צריכה להיות חזקה. כנראה, שבחופשה את פחות עסוקה ויש לך יותר זמן לחשוב על מצבך. בקרוב תחזרי לשגרת העבודה והתעסקות סביב המצב תדחה.
חזקי ואמצי!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)