מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה או חרדהשרון02/01/2009
אני בן 25 סובל תקופה מאוד ממושכת מכאבים בחזה וביד שמאל. ביצעתי במהלך השנתיים בירור כרדיולוגי ועשיתי בידיקות אקו קרדיוגרפיה . הכל היה תקין ובבדיקה ניצפתה צניחה קטע st דגם עולה בדופן תחתון וחיבורי החזה. והרופא אומר שאין בזה חשיבות והכל תקין. ביצעתי שני אולטר גם תקינות . הייתי אצל פרופסור כרדיולוג גם בבדיקה והוא נתן לי לופריקורדן שזה לבדיקת הפרעות קצב (הוא חושש שזה תקין). אני טוען שיש לי משהו בלב והרופאים טוענים שאין כלום שזה רק נפשי. לקחתי תיפול של ציפרלקס למשך שמונה חודשים ללא הצלחה של הפסקת הכאבים בחזה. אני עדיין סובל מכאבים והפרעות קשות מאוד של חרדה וזה מלווה בקוצר נשימה כאבי בטן חרדות כאבים בראש עד למצב שאני חושב מחשבות אובדניות . בישביל שיפסיקו לי הכאבים בחזה כי אני לא יכול יותר ליסבול. הייתי רוצה לקבל יעוץ בנושא וגם תמיכה על מה שעובר עלי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה או חרדה
02/01/2009לשרון שלום
חרדה יכולה לתת תופעות בכל המערכות של הגוף או במיוחד בלב. ישנן תופעות של חרדה מאוד חריפה בצורה של התקפי חרדה או גם חרדה פחות חרופה אך מטרידה כמעט באותה מידה. עליך להיבדק על ידי פסיכיאטר. אתה יכול לקרוא יותר על חרדה באתר שלנו mind clinic
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודי
בדיקה07/01/2009ךח ךח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)