כאבים בחזה או חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה או חרדה
    שרון
    02/01/2009

אני בן 25 סובל תקופה מאוד ממושכת מכאבים בחזה וביד שמאל. ביצעתי במהלך השנתיים בירור כרדיולוגי ועשיתי בידיקות אקו קרדיוגרפיה . הכל היה תקין ובבדיקה ניצפתה צניחה קטע st דגם עולה בדופן תחתון וחיבורי החזה. והרופא אומר שאין בזה חשיבות והכל תקין. ביצעתי שני אולטר גם תקינות . הייתי אצל פרופסור כרדיולוג גם בבדיקה והוא נתן לי לופריקורדן שזה לבדיקת הפרעות קצב (הוא חושש שזה תקין). אני טוען שיש לי משהו בלב והרופאים טוענים שאין כלום שזה רק נפשי. לקחתי תיפול של ציפרלקס למשך שמונה חודשים ללא הצלחה של הפסקת הכאבים בחזה. אני עדיין סובל מכאבים והפרעות קשות מאוד של חרדה וזה מלווה בקוצר נשימה כאבי בטן חרדות כאבים בראש עד למצב שאני חושב מחשבות אובדניות . בישביל שיפסיקו לי הכאבים בחזה כי אני לא יכול יותר ליסבול. הייתי רוצה לקבל יעוץ בנושא וגם תמיכה על מה שעובר עלי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה או חרדה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה או חרדה

02/01/2009

לשרון שלום
    חרדה יכולה לתת תופעות בכל המערכות של הגוף או במיוחד בלב. ישנן תופעות של חרדה מאוד חריפה בצורה של התקפי חרדה או גם חרדה פחות חרופה אך מטרידה כמעט באותה מידה. עליך להיבדק על ידי פסיכיאטר. אתה יכול לקרוא יותר על חרדה באתר שלנו mind clinic
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודי

בדיקה
    07/01/2009

ךח ךח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו