אשיות גבולית ואנורקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשיות גבולית ואנורקסיה
    אורלי
    04/01/2009

שלום יש לי בעיה. בתי בת ה17 סובלת מאנורקסיה ואשיות גבולית בטיפול מגיל 13 בילבול בזיהות מינית. עד גיל 16 היו לה בנות זוג . בערך בגיל 16 וחצי יצאה לסרוגין עם שני המינית עכשיו נגיע לבעיה. לביתי יש בן זוג כבר כמה חודשים . לאחרונה חזרה לקשר עם בת הזוג שהיתה לה בעבר . ולא מכנה להגיד לבת הזוג לשעבר שיש לה בן זוג. לפי דעתי היא אוהבת את בן הזוג שלה. ואנילא יודעת מה הרגשות שלה כלפי בת הזוג לשעבר.אך אני יכולה לעזור לה בלי להזיק לה להשאר עם בן הזוג ושבת הזוג לשעב ר תדע שיש לה בן זוג.. מקוה שאת/ה מבינים אותי. אני במצוקה ... הקשר עם בת הזוג עושה לה רע (אגב בתי מטופלת בDBT בתודה האם המיואשת אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשיות גבולית ואנורקסיה

הוספת תגובה

• אשיות גבולית ואנורקסיה

06/01/2009

לאורלי שלום
    לא פשוט לדעת מה עליך לעשות. בדרך כלל כדי לעזור למשהו הוא צריך להיות מעוניין בעזרה. לא נשמע מדבריך שהבת שלך מבקשת עזרה למרות המורכבות של המערכות היחסים שלה. אין ספק שאת צריכה להיות סבלנית ולהמתין לאיתותים שלה שהיא מעוניינת בעזרתך ובהכוונה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורלי
    07/01/2009

שלום פרופ' לאון גרינהאוס תודה על עזרתך שאלה לי אלך.אך אני מגיעה אלך ? אני חברת קופת חולים כללית . אני יכולה להגיע אלך ליעוץ ואולי גם לטיפול דרך הקופה בתודה אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב פרופ' לאון גרינהאוס

אורלי
    10/01/2009

שלום פרופ' לאון גרינהאוס תודה על עזרתך. אבל הבת שלי כן זקוקה לעזרה. יש לה לפחות פעם ביום מחשבות אובדניות. (זוכר הבת שלי אנורקסית ואשיות גבולית... טופלה בDBT אבל נגמר הכסף) עכשיו אין לה טיפול. יש לי כל כך הרבה שאלות ואלי זה לא המקום לכתוב . אני יכולה לצור איתך קשר טלפוני? בתודה אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו