מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף חרדהגל07/01/2009
שלום רב! אני בת 26. לפני כשנתיים וחצי היה לי התקף חרדה חזק. טופלתי אצל פסיכיאטר כחצי שנה בשיחות ולקחתי ציפרלקס 10 מ"ג ליום. אחרי כשנה וחצי ירדתי לחצי כדור ולפני כ-3 חודשים הפסקלתי ליטול את הכדור כלל. לפני 3 ימים נכנסתי להתקף חרדה חזק עם דפיקות לב חזקות, אי שקט, רצון לרוץ וכד'. מרוב בהלה התחלתי לקחת ציפרלקס שלם, למרות שידוע לי שצריך להתחיל בחצי כדור. בקיצור ההתקף לא עובר, יש לי דפיקות לב חזקות ותחושת פחד נוראית. אני לא יודעת אם כדאי לי ללכת לעבודה ולנסות להתגבר על זה בכוח או להשאר בבית ולישון כל הזמן עם קסנקס. אני מפחדת נורא שההתקף לא יעבור. אנא תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף חרדה
ד''ר אירנה נתנאל07/01/2009גל שלום,
צר לי על החוויה הלא נעימה שתקפה אותך שוב. הכי הרסני זה להישאר בבית. הכי אידאלי זה לצאת לעבודה ולהתגבר. אם עדיין קשה לך לעבוד לפחות אל תשארי בבית. תצאי לקניון, קניות, בית קפה, תפגשי חברים, משפחה וכו'. העיקר שלא תשארי בבית. כדאי לחזור לפסיכיאטר ולבחון אפשרות לחזור שוב לציפרלקס. כיוון שציפרלקס לא משפיע על ההתקף באופן מיידי ניתן לעזר בקסנקס אך יש להזהר ולא לעבור על המינון עד שהציפרלקס יתחיל להשפיע ואחרי כן, להוריד את הקסנקס באופן הדרגתי. תרגילי הרפייה יכולים לעזור לך להתגבר על ההתקף.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא לבד
לילך אפרת07/01/2009היי אני בת 33 וחווה בדיוק את מה שאת עוברת אשמח מאוד לשוחח איתך ולחזק אותך ואת אותי אני יודעת שזה ממש קשה ולא נסבל ואני כל כך רוצה שיהיה לי את מי לשתף מישהו באמת שעובר את מה שאני עוברת ויכול להבין אשמח לשמוע ממך המסנג'ר שלי
אני מאמינה שזה יכול לעזור לשתינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)