דפרסונליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפרסונליזציה
    מנחם
    07/01/2009

אני כבר חודשיים סובל מזה , אני מרגיש מת , והמחשבות שלי טפשיות , כשאני קם אני מרגיש שאין בשביל מה לקום , כי קשה מאוד לקום , פתאום לקום זה משימה קשה כמו לסחוב על הגב עשר טונות , אני לוקח הרבה תרופות , עשיתי פעילות ספורטיבית , ניסיתי לעבוד , ועבדתי יום אחד , אבל זה היה נורא קשה , האנישלי נראה לי אף פעם לא יחזור , ובבקשה אל תגידו לי פסיכולוג, אם אין לכם מה להגיד אז תגידו "אין לי כרגע עצה בשבילך" , פסיכולוג או מטפל cbt זה לא יזיז לי כלום , וזה בדיחה , ואני יודע על מה אני מדבר , עכשו תגידו לי "ניסית בשביל להסיק מסקנות כאלו???" ובכן ניסיתי , יש לי בעיה פסיכיאטרית ולא פסיכולוגית , אז מה התרופה לדבר הזה בבקשה , אני מוכן לעשות הכל , בתננאי שזה אפשרי (אפילו קשה , אבל אפשרי) ושמוכח שזה עוזר לבעיה , כי אני לא רוצה סתם להתאמץ לשוא , תודה רבה (האם בטוח מאה אחוז שפעילות ספורטיבית לא יכולה להזיק? אני יודע שכבר שאלתי ,אבל אני רוצה להיות בטוח , כי זה מאמץ ענק בשבילי במכון כושר) תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפרסונליזציה

הוספת תגובה

• היי

מנחם
    08/01/2009

אפשר יחס בבקשה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    09/01/2009

מנחם שלום,

פעילות גופנית לא תזיק לך. אני מציעה לך לקבל חוות דעת נוסף אצל פסיכיאטר אחר. ייתכן ויש צורך לשנות את הטיפול התרופתי שלך או להוסיף תרופה אחרת. ישנם טיפולים לא תרופתיים שהם מאוד יעילים כמו גרייה מגנטית (TMS), נזעי חשמל (ECT).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו