דפרסונליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפרסונליזציה
    סתם אחד
    18/01/2009

מאז שיש לי את זה , אני לוקח כל מיני כדורים , ועכשו אני מרגיש מטורף , אבל מה זה מטורף , יש איזה ביליארד מחשבות טפשיות ,זה לא אני , אני שונא את האני החדש הזה , הטפש והמפגר, אין לי טעם במין באוכל , בשום דבר , רק ראש כבד עם מיליוני מחשבות ואני מחוץ לעולם , אני קבור, וזה סבל ארוך , שמתחיל עם פתיחת העניים בבוקר , עד שהן נעצמות מאוחר בלילה , לא משנה באיזה מדינה אני נמצא , או בשירותים במקלחת , אני לא מרגיש שום דבר , ויש רק את החתיכת בשר (ככה אני קורא לגוף שלי) , ואני אומר , מה רע בלהתאבד ? לזרוק את החתיכת בשר שלא מועיל לאף אחד, ורק סובל , לזרוק את עצמי , כי החיים שלי זה חיים של סבל, המשפחה תתאבל שנה ונגמר , ידוע ש"גזירה על המת שנשכח מהלב" אחרי שנה ממשיכים בחיים, בשביל מה לסבול כל כך הרבה ,אני חושב שזה הפתרון ,אין סיבה לחיות , מבחינתי נולדתי בשביל להנות , לא נהנים , אז פשוט עוזבים , אני בן 18

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפרסונליזציה

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/01/2009

צר לי על הסבל שלך. נראה, שמחשבותיך האובדניות מאוד מאיימים עליך. הסיבה לכך היא שהתאבדות, בחלקה לפחות, הינה תהליך קוגניטיבי (בראש). כאשר אנשים מרגישים מיואשים במיוחד הם מתחילים לבחון את הסיבות בעד התאבדות כפתרון לבעיותיהם. ברגעים של יאוש ותסכול חזק התאבדות נראית פתרון מתקבל על הדעת כשאתה מאמין ששום בדר שתעשה לא יעזור או כשאין כוחות לעשות משהו אחר יכול לעזור. אתה מרגיש שהבעיות ירדפו אותך כול חייך. הצד השני של המטבע הוא שאתה תהיה מוגן היטב מפני התאבדות אם תאמין שתוכל להתמודד, תוכל למצוא פתרונות יעילים שיקלו על הסבל (תרופות, תמיכה וכו'). תאמין שתוכל לבתמודד ביעילות עם בעיות החיים בעזרתך ובעזרת האחרים (קרובים, רופאים וכו'). תחשוב על אחרים שיסבלו ממעשיך האובדניים. מתאבד כמו מפגע שמתפוצץ ומפוצץ יחד איתו משפחה, קרובים וחברים החפים מפשע. אתה אחראי על הסובבים שלך. במעשה התאבדות יש השכות כבדות על המשפחה והסובבים. תתחשב בהם.
    כדאי שתפנה לפסיכיאטר שיתאים לך את הטיפול התרופתי שיכול להקל על מצבך. אם הרופא שלך לא מצליח ליצב את מצבך, פנה לרופא אחר לחוות דעת שניה. היום שוק התרופות כול כך מגוון שממש אין סיבה לסבול.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו