מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשביל אחיאני20/01/2009
היי ! אני בת 35 מטופלת מזה כמה שנים בעזרת כדורים נגד התקפי חרדה חוזרים אני מודעת למצבי שכן כבר המון שנים אני מסתובבת עם " החבר" הזה שלי התקף החרדה, גדלתי בבית מאוד חם ואוהב יחד עם אחי שקטן ממני ב3 שנים להורים מלומדים בעלי משרות בחירות והצלחה מרובה בתחומם. את ההתקף הראשון חוויתי בגיל 21 היום אני בת 35 אולי מה שאני מנסה להקדים לשאלתי זה את הידע והנסיון הרב שצברתי מחוויות אילו בכל אופן הפניה שלי היא בקשר לאחי הקטן הוא נמצא כבר זמן רק בטיפול פסיכיאטרי ללא טיפול תרופתי מעולם לא קיבל תרופות. הוא בחור מקסים שעשה צבא ומיד לאחר מכן נסע לטיול הגדול בחו"ל חזר למד לא מצא את עצמו נסע שוב כמה פעמים והיום הוא חי בחדר בבית הורנו לא עובד לא עשה כלום עם לימודיו חי בין המחשב לטלויזיה יש לו המון חברים וטובים עוד מתקופת בית הספר הוא מאוד אהוב ואוהב לא פחות אבל תקוע לגמרי בבית בחדר בעצמו ולמרות שמודע והולך לשיחות דבר לא מתקדם כבר המון זמן. השיחות איתו על העניין מסתכמות ב"לא יודע" ו"אין לי מה לאמר", אני יודעת את המקום בו הוא נמצא ויודעת שעד שלא יקח יוזמה זה לא יקרה, מכירה את זה מקרוב מאוד. זה עושה לנו רע לראות אותו כך גם אותי וגם להורי וכל ניסיון שלנו לעזור אפילו בדבר שלכעורה נראה פשוט כמו לסדר לו עבודה הקלה שבקלות בלי הרבה קושי ומחשבה עם הכנסה גבוהה למדי ניפסלת על הסף כי הוא טוען שזה לא מעניין אותו לעשות עבודה כזו וזה אומנם היה מובן באם היה מחפש משהו מעניין באמת אבל במצב הנוחכי זו בחירה בשקיעה כי גם כך הוא אינו עושה דבר מחוץ לבית . חשוב לי לציין, הוא מתקלח, הוא יוצא לבלות לפעמים, ניפגש עם חבריו וחברותיו ועם מישפחתינו המורחבת, אפילו עושה ביביסיטר לביתי בת ה9 . בימים האחרונים היה כאן בביתי ופירמט לי את המחשב, הוא בחור חיוני מאוד ובעל יכולות חכם ומאוד אוהב ומפרגן. אז מה עושים ? האמת נכנסתי לנט כדיי לקרוא על נושא של התערבות, ראיתי תוכניות בנושא וזה מיד גרם לי לחשוב שאולי זו הדרך כי הטיפול בשיחות לא ממש עוזר לו כמו שהוא עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמים?
ד''ר אירנה נתנאל21/01/2009האם אחיך משתמש בסמים? או בעבר (בזמן הטיולים בחו"ל) השתמש בסמים?
האם התיעצתם עם המטפל שלו בעניין דאגותייכם כלפיו? אם אחיך מסכים שתדברו עם המטפל שלו כדאי לקיים פגישה ולברר מה העניין ואיך אתם יכולים לעזור .
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)