מזה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזה יכול להיות?
    עידן
    03/02/2009

שלום בזמן האחרון ירד לי הבטחיון העצממי שלייי קודם כול אין לי בטחון בכככל אני מתביש לדברר ליד אנישםם ותמיד אנייי שקט בגגל שאין לי בטחון לדבררררר היתי רוצה לדעת עם זה נקרא חדרה?ועם יש איזה כדור משו שיעזור לייי להיות עם בטחוןן עצמי גבוהה?אני עובד באיזה מקום ואני מתביש לדבררר עם העובדים שםם וזה אני תמיד בשקט ולא מכיר אנשים שםם מה יכול לעזור לי לצאת מיזהה אני מרגיש שמשוו חוסם אותי מלדברר ואני לא בנאגם שקט רק בגגל שירד לי הבטחוןן אני כבר לא מדבר עם אנשים מנסה לתחמק שמנסים לדבר איתי גם במחשב ששולחים לי הודעותת אנשים אני לא עונה להם ואמרתי לך למה מה יכול לעזור לי לצאת מיזה?ואני עובד כבר כמה ימים באיזה עבודה כול יום אני חושב עם ללכת לעבודה או לא כי אין לי בטחון ללכת פעם לא היתי ככה רק בזמן אחרוןןן התחיל לרדת לי הבטחון ממש מה עושיםם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזה יכול להיות?

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/02/2009

עידן שלום,

כדאי שתפנה להתיעצות עם פסיכיאטר. הרופא יאבחן אותך ויציע דרכים לעזור לך להתגבר על מצבך. ייתכן וטיפול תרופתי בשילוב עם טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) יכול לעזור לך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו