תופעת לוואח קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואח קשה
    חן
    29/07/2007

שלום רב ,מזה כשבועיים בהוראת הרופא הפסקתי את השימוש בתרופות מסוג קלופיקסול ורספירדל משום שגרמו לי לתופעות לוואי קשות של פירכוסים רעד ותנועות בלתי רצוניות ובלתי נשלטות של היידים והרגליים (בימים האחרונים גם של הפה וכל הגוף) עד כדי גרימה לצרחות בהלה המצב מחמיר ונעשה בלתי נסבל וגורם לתחושת אובדניות .א.פניתי שוב ושוב לפסיכאטר שלי אך לטענתו לא נתקל בתופעות אלו מעולם ונאמר לי להשתמש בקמדרין או פארטן אך אין כל הקלה שאלתי היא מה ניתן לעשות ? והכי חשוב מתי תופעות אלו יחלפו ? כמה זמן לוקח לגוף לנקות רעלים בבקשה תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעת לוואח קשה

הוספת תגובה

• תופעת לוואי קשה

29/07/2007

מהתיאור שלך לא ניתן לאבחן את התופעות בצורה ברורה. לזה צריך ממש בדיקה. בכל זאת, אומר שתופעות של tardive dyskinesia שמופיעים בזמן לקיחת תרופות כמו ריספרדל או קלופיקסול יכולים להיות דומות למה שאתה מתאר. כאשר התופעות מופיעות כחדשות הן יחלפו תוך מספר שבועות עד מדפר חודשים. יש טיפולים שניתן לנסות אך זה רק דרך התייעצות עם ורפא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת לוואי

חן
    30/07/2007

תודה על תשובתך המהירה ,לאיזה רופא אוכל לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת לוואי

01/08/2007

לחן שלום
    אתה יכול לפנות למרפאות נוירולוגיות או פסיכיאטריות. פסיכיאטרים פרטיים, בינהם אנחנו ב מיינד קליניק יכולים לעשות הערכה ולכוון אותך לטיפול המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו