חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    רונן ב.
    03/02/2009

שלום אני סובל מתופעות חרדה. עובר טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי וטיפול הומאופטי 3 חודשים. התופעות עולות ויורדות ולא נעלמות לגמרי. אני שוקל לקחת כדורים לחרדה אבל מאד חושש. מאד חושש: 1) מתופעות הלוואי, כולל בעיה בתיפקוד המיני. אפשר לקבל דיכאון רק מלקרוא את עלון היצרן. 2) מהרושם שקיבלתי אם נכנסים לתרופות, לא ניתן לצאת מזה וזה לכל החיים. 3) מהתחושה "שזה לא אני" ואובדן רגש. מה דעתכם ? יש הצדקה בדבריי או שאני מגזים ??!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/02/2009

רונן שלום,

לכול תרופה יש השפעות חיוביות והשפעות שליליות. אם ההשפעות החיוביות גוברות על השליליות - כדאי לקחת את התרופה. היום נמצאות בשוק תרופות רבות ומגוונות שמשפיעות מהר ועם פחות תופעות לוואי כך שאפשר להתאים לכול מי שסובל מחרדה את התרופה שהכי תתאים לו. אנשים שנוטלים תרופות מדווחים על איכות החיים מעולה! אין שום סיבה לסבול.
    מידע נוסף בנושא זה ניתן לקרוא בכתבה:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מהדיכאון חרדות אפשרי

ארנה
    07/02/2009

בעבר עברתי תקופה קשה להלן מספר עצות: יש ללכת הליכה מרובה כל יום בין 10 דק לשעה ניתן לשתות מים עם כף כמון (לבלוע את הקמון). ישנו צמח רוטה לשתות אותו בתה כמו (נענע). פעם ביום ומעט עלים להקיף את עצמך הרבה חברים לחזור לעבודה במהירות עם הקלות כאשר יש קשיי שינה יש לשתות כמון + קצת ערק ולמרוח על הגוף על החזה ערק הדברים שספרתי לך עזרו לי הרבה ויצאתי ממצב מאוד קשה בלי כדורים בהצלחה מכל הלב שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו