הפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז
    דניס
    30/07/2007

הודעה זו מיועדת לדר גרינהוס
    אני סובל שנים מהפרעות קשב וריכוז אני בן 32 ורק בזמן האחרון הבנתי שכל חיי עוברים לידי אני נתקל בדברים הכי פשוטים כמו התארגנות במטלות חשיבה נורמלית זמן תגובה איטי חוסר סובלנות וכל שאר הדברים שהמחלה הזו מספקת.
    תמיד איכשהו הסתדרתי ברמה כזו שמישהו אחר יעשה את העבודה בשבילי
    היום אני מרגיש שאני ממש מחוץ למשחק שרוי בדכאון די קשה ואני מרגיש שכבר אין לי ממש אויר
    אני די עייף וממש לא בא לי לעשות כלום אך לא במצב סכנה או משו כזה. אני מאד יצרתי ויש לי רעיונות מדהימים אבל זה פשוט כמו נכה רק לא רואים את זה וזה הקושי במחלה הזאת
    במשך שמנה שנים בערך עשיתי סמים כגון: קוק חשיש מרחאונה בחודשיים האחרונים גם אקסטות
    הפסקתי הכל חוץ מסגריות ולפעמים מריחונה
    התחלתי טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי כאן
    אני נוטל תרופה ששמה קונצרטה אך מעשן מידי פעם בערב מריחואנה
    שאלתי היא אם זה בסדר ואם לא אז למה לא הסבר מפורט יתקבל בברכה
    דבר נוסף איך שולטים בדחפים אלו כי זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי
    בעקבות זה אני מעשן המון סגריות במקום גם כשאני לא ממש רוצה
    אם אוכל לקבל ממך כמה טיפים כדי שאוכל להתמודד עם דחפים חזקים אלו עקב אי הרצון שלי וחולשתי כדי שאוכל לשרוד את הטיפול
    כרגע אני נמצא בארצות הברית ושם אני מתחיל את הטיפול
    כל יעוץ יתקבל בברכה כולל תרופות טבעיות אם יש
    תודה על ההבנה וההקשבה

דניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז

01/08/2007

בשנים האחרונות התפתחה מאוד התודעה שיש לא מעט אנשים מבוגרים שסובלים מ ADHD אפילו שלא אובחנו בילדות. הטיפול המומלץ כולל תרופות כגון concerta, strattera ועוד. הטיפול הפסיכולוגי מאוד יכול לעזור במיוחד בכל הנוגע לדחפים לשימוש בסמים ועוד. יש גם ADHD councellors באר"הב והם בהחלט יוחלו לדון איתך על "טריקים" אישיים שאתה יכול ללמוד להשתמש בהם. מאוד חשוב שמצליח נגד הדחפים לשימוש בסמים. סמים יכולים לקלקל כל מאמץ שאתה עושה לכיוון של שיקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו