מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםלי05/02/2009
אמא שלי בת 62, חולת סכרת מזה שנים, מזריקה אינסולין פעמיים ביום, מעשנת כבדה ומעל הכל - חולה בדיכאון שהיא לא מודה. מאשה פורחת, פלפלית וחיה - היא אבדה את החשק לחיים, לא מענין אותה שום דבר, נכנסת למיטה לישון וזהו. חיה לבד, לא מעונינת להכיר מישהו, לצאת, לנשום, לא רוצה לשמוע על טיפול פסיכולוגי/פסיכאטרי, אני יודעת שהיא לוקחת תרופות כמו ואבן כדי להירדם יותר בקלות (בטח עוד כמה תרופות למיניהן..) בשנת 2000 היא פוטרה מעבודתה לאחר שנים, בן הזוג שלה נטש אותה לטובת אחרת והיא עברה התקפת לב עם ניתוח מעקפים. מאז, המצב הולך ומתדרדר. אחותי ואני חסרות עצות, לא יודעות איך לעזור, מאיפה מתחילים, היא כל כך שלילית, איך לדבר איתה, איך להניע אותה מלשבת על הספה כל היום ולעשות משהו מועיל. בתקוה שתוכלו לעזור לנו ואולי מפה תגיע הישועה. תודה. לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד לגרום לאמא לקבל טיפול
ד''ר אירנה נתנאל07/02/2009לי שלום,
תנסו לפעול בשיתוף פעולה עם רופא המשפחה. הרופא יכול לתת לאמא טיפול תרופתי אנטי-דיכאוני בסיסי, להבהיר לה את חשיבות הטיול בדיכאון אצל מומחה ולהסביר מה השלחות הבריאותיות של המנעות מקבלת עזרה מקצועית בנושא. בנוסף, גם בלי אמא אתן יכולות להתיעץ עם איש מקצוע מומחה לטיפול בדיכאון כיצד לנהוג נכון עם אמא וכיצד אתן יכולות להניע אותה לטפל בעצמה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)