מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאת מינון ציפרלקס אחרי תשעה חודשיםאורלי14/02/2009
אני מטופלת כ-9 חודשים בציפרלקס כדור אחד ליום 10 מג עקב חרדות
הכדור עזר לי מאד עד כי שקלתי להפסיקו כי הכל היה בסדר .
בשבוע האחרון חליתי בשפעת וחשש לדלקת ריאות ואז התחילו לי התקפי חרדות בעקבות הפחד מדלקת ריאות .
אז חיכיתי אמרתי אולי זה יעבור העיניין שהחרדות ממשיכות להציק
למרות שאני שותה כדור אחד ליום אבל החרדות לא עוברות
שאלתי היא האם אני צריכה להעלות את המינון של הציפרלקס
כרגע הרופא שלי הפרטי נמצא בחול ואני חסרת אונים .
המון תודה על העזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אירנה נתנאל14/02/2009אורלי שלום,
לא כדאי לעלות את הכדור לבד. כפי שאת מתארת החרדות התגברו בעקבות החשש מדלקת ריאות. המצב מראה, שבעצם אין לך כלים להתמודדות עצמית עם התקפי החרדה העתידיים שיכולים להתעורר כתוצאה מטריגרים שונים (למשל, חשש ממחלות גופניות). אני מציעה לך ללמוד מיומנויות של התמודדות עצמית עם חרדות. כלים אלה יכול לספק הטיפול המשולב של תרופות (ציפרלקס) ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)