מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשימהקובי15/02/2009
שלום רב, יש לי שני שאלות אני סובל מחרדות ובמהלך כל היום,כחצי שנה ואפילו שנה,יש לי הרגשה כאילו אני לא נושם טוב או לא נושם כראוי אין לי קוצר נשימה כמו של חולי אסתמה.האם זה יכול להיות כתוצאה של לחץ,תשישות,חרדות? ושאלה נוספת אני רואה שאם אני במצב של לחץ אז החום גוף שלי עולה ל37.8 שאלתי את הרופאה שלי אם זה הגיוני והיא טוענת שאין מצב .אבל אני רואה שזה ככה יוצא כי במצבי פניקה ושאני לחוץ אז פתאום נהיה לי חום ואחר כך שאני נרגע זה עובר. האם זה הגיוני? בתודה בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אירנה נתנאל15/02/2009בני שלום,
אחד הסימפטומים של לחץ / חרדה הוא תחושת מחנק, נשימה לא סדירה, קוצר נשימה, לחץ בחזה. לא סבחר שבמצב לחץ החום עולה. כן, מרגישים גל של חום או של קור בגוף, תחושה של זרמים חמים, הזעה חמה או קרה. יכול להיות שהחום עולה ללא קשר למצב של לחץ או שאתה נלחץ כתוצאה מעליה בחום גופך. החום לא עולה בגלל לחץ / חרדה.
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) מאוד יעיל בהתמודדות עם חרדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)