כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    קובי
    15/02/2009

לאיראנה שלום רב, תודה על התשובות,אז תחושות של קשיי נשימה במהלך כל היום הבנתי שכן יכול להיות משהו נפשי, הקטע אם החום נראה לי שהוא קשור ללחץ שלי כי לפני אירוע משפחתי או משהו חדש לי אז יש לי חום ולאחר מכן כבר אין.בזמן האחרון חודשיים אחרונים שאני מאד מבולבבל ולא מרוכז.ומרגיש שאני תייכף הולך ומשתגע.זה נראה לי שהחרדות שלי רק מתגברים.למרות שסוף סוף התחלתי לעבוד. הייתי אמור להתחיל לקחת כדורים בשם מירו אבל החשש שהתופעות לוואי יהיו לי יותר גרועים מהחרדות עצמם.האם שווה להכנס לטיפול התנהגותי קונטגיבי כאשר רק התחלתי לעבוד. זאת אומרת האם להיזרק למים או לחכות כמה זמן כדי שזה לא יהיה אנטסיבי עבורי הטיפול. האם זה מצריך תמיכה מצד הבית ? היש גם בבקרים את הטיפולים? בתודה רבה בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    16/02/2009

בני שלום,

תחילת עבודה במקום חדש מלווה במתח ולחץ שקשורים להסתגלות למקום, צוות, עבודה וכו'. מצב זה יכול להעצים את התחושות הגופניות שלך. חשוב שתבין, אף אחד בעולם לעולם לא השתגע מהתקפי חרדה גם אתה לא הולך להשתגע. מה שאתה מרגיש מאוד לא נעים אבל ממש לא מסוכן. טיפול CBT קצר וממוקד יחזק אותך, יעשה לך סדר במחשבות כדי שלא תהיה מבולבל, ויתן לך כלים להתמודד עם לחצים בעבודה בצורה יעילה כדי שחרדה לא תפגע בתפקודך בעבודה ולא תקשה על התמודדות במקום חדש. תמיכה מצב הבית לא הכרחית, אם הוריך ירצו ללמוד כיצד ניתן לעזור לך הם יכולים לעשות זאת במהלך הטיפול. בבקרים אולי רק במרפאות חוץ של בית חולים פסיכיאטרי. אני יודעת על טיפול CBT במסגרת ב"ח אברבנאל בבת ים ובאר יעקב ברחובות.

נשמח לעזור לך אצלינו בקליניקה בתל אביב בשעות הצהרים והערב.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו