חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    לירון
    21/02/2009

שלום רב, לפני בערך חודשיים הייתי אצל חבר, הוא התחיל להראות לי תמונות של אנשים מפיגועים. סתם ככה. אני מהר מאוד נמנעתי מלהסתכל. אבל בלילה אני לא יכולתי להירדם כל הזמן אני חשבתי על זה, בסופו של דבר נרדמתי מעייפות. מאז ועד היום אין יום שאני לא חושב על אותם תמונות שראיתי ופיתחתי לעצמי בדמיון. גם כשאני לא רוצה לחשוב על זה אני מוסת לשם כמו תגובה בלתי רצונית שכזו. קשה לי להירדם בלילה , כשאני חושב על זה אני חש מן כאבים בשרירי בטני, לאחרונה גם התגלה לי חור בשיער של הראש (רופא עור נתן לי כדורים ומשחה כנגד זה). כשאנ י ישן אצל חברתי קל יותר להירדם. דבר כזה לא קרה לי בעבר ראוי לציין שאני הייתי רואה זוועות עוד הרבה לפני אבל עכשיו פתאום התגובות הם ממש קיצוניות. אני מדבר על הדברים הללו עם הקרובים שלי במטרה שע"י שיתוף חוויות אולי אני יצליח להדחיק זאת. אך זה לא עוזר . אני מקווה שתוכלו לעזור לי . האם בעיה זו מוכרת? איך לטפל בה? ללכת לטיפול אצל פסיכולוג? מה לעשות כדי לחזור לשגרת חיים נורמלית? בברכה רבה לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    21/02/2009

לירון שלום,

הדרך הכי טובה להתגבר על החרדה היא לחזור ולהסתכל באותן התמונות שוב ושוב עד שהחרדה תעבור. תהיה אמיץ לחשוף את עצמך לתמונות. בהתחלה אתה תרגיש שרמת החרדה עולה, אך ככול שתמשיך בחשיפה היא תקטן עד שתעלם.

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו