מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבים חזקים וחוסר חשקדינה25/02/2009
שלום. אני כבר כמעט שנה אחרי לידה ועדיין בבית כיוון שהתפטרתי מעבודתי. יש לי עוד ילד בן 4 . אני כל הזמן עצבנית, מאין עצבים פנימיים שלא נותנים לי מנוח . זה משפיע על זה שאין לי חשק לכלום, הכל קשה לי . אני צועקת על בעלי ועל הילד סתם על כל שטות שהם עושים. ובסך הכל הם מקסימים ואני יודעת שאני הלא נורמלית בנושא. אני רוצה לחפש עבודה אבל אין לי כוחות לזה. מעין יאוש פחד ולחץ ללכת לראיונות ולחפש את עצמי. כמו כן יש לי משקל יתר ,אני מנסה לרדת במשקל אך כל הזמן כמו גלגל אוכלת מעצבים . בקיצור אני מרגישה חסרת אונים. מרגישה שאני רוצה לעשות שינוי בחיי. שינוי במשקל, מציאת עבודה חדשה , רוצה להיות יותר רגועה ואמא טובה יותר לבני ואישה טובה לבעלי ואין לי את הכוחות לעשות זאת. כל יום אני מרגישה שזהו יהיה טוב ושוב מתפרצים העצבים הבלתי נשלטים ושוב היאוש והבכי תוקפים אותי. אני כועסת על כל העולם ומאוד רגישה על כל מילה שאומרים לי. כועסת גם על הוריי שלא עוזרים לי כל כך .כלכלית המצב שלהם טוב מאוד ואני לא עובדת עכשיו והם לא עוזרים לי אפילו בשקל וזה מטריף אותי ומרגיז אותי. בקיצור שאלתי היא האם מה שאני מרגישה זה דכאון? התחלתי לקחת אומגה 3 1 גרם ביום האם זה יכול לעזור או שעליי לקבל גם טיפול תרופתי? האם יש תרופות נגד דכאון שלא גורמות להשמנה כי מספיק אני בעודף משקל? אודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל25/02/2009דינה שלום,
כדאי שתפנה להתיעצות פסיכיאטרית. הרופא ימליץ לך על התרופות שישפרו את הרגשתך. אני מאוד ממליצה לשלב תרופות עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) שבמהלכה תלמדי כלים להתמודדות יעילה עם מצבים שונים בחייך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)