מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקשה לתקשר חברתיתישראל27/02/2009
שלום רב אני אבא טרי אני רוצה לספר על תחושת חוסר אנרגיה , חוסר תקשור חברתי , לא משוחרר , חוסר יכולת אפילו לחייך , ואז הרבה פעמים אני מתחזה ומשחק אותה מחייך ושמח אך זה מכניס אותי בסופו של דבר לעוד יותר סטרס כאילו שהמוח שלי תקוע בלי קשר למצב החיצוני ולמה שקרה לי באותו יום אם טוב ואם רע זהו לגמרי מצב פנימי והוא מפריע לי במיוחד כאשר אני משתתף באירוע חברתי אז נדרש ממני לתקשר עם אנשים , זה מודגש ביתר שאת עם אנשים חדשים שאינני מכיר כמו למשל בעבודה חדשה אך זה יכול לתקוף אותי פתאום אפילו עם בני משפחה קרובים המצב הזה לא קורה כל הזמן אך הוא בתדירות די גבוהה ובמיוחד כשעליי להתמודד עם שינויים בחיים כמו לאחרונה לידת בני הבכור ללא ספק זה מוריד את איכות החיים שלי ונוטל ממני את שמחת החיים אבקש להתייעץ , תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקשה לתקשר חברתית
ד''ר אירנה נתנאל27/02/2009ברכות חמות לאבא טרי!
ייתכן והמצב שאתה מתאר קשור להתמודדות עם השינוי בחייך (הולדת הבן). תופעה זו מוקרת היטב. ילד ראשון הינו אירעו משמח ומרגש אך גורם להברה מתחים נפשיים ודורש התמודדות לא פשוטה עם המצב החדש. לאחר תקופה מסויימת, כאשר תסתגל לשינוי יכול להיות שהכול יסתדר. כעת אתה זקוק לתמיכה ועדוד. אני מאוד ממליצה לך על מספר שיחות עם איש מקצוע (פסיכולוג/תרפיסט).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
ישראל27/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא לבד
מרים15/06/2009נפרדתי מחבר שלי לפני בערך חצי שנה אחרי כמה שנים ביחד. בהתחלה הייתי בהיי מטורף- כל הזמן הרגשתי שהוא חוסם אותי מלהכיר אנשים חדשים. עכשיו הכל התהפך- אני לא מפסיקה לחשוב על כל מילה שיוצאת לי מהפה. אני מרגישה הכי משעממת בעולם ושאף פעם אין לי מה להגיד אני מנסה להשתלב ומרגישה עוד יותר עלובה, כאילו כולם ראוים את חוסר הערך שלי ורואים כמה אני מתאמצת. אני כל הזמן מחפשת לראות מיהם אותם אנשים שמחים שפשוט מצחיק להם והם מדברים בספונטניות, וככה הייתי לפני כמה חודשים. ואולי לא? אולי תמיד הייתי משעממת? רציתי לדעת אם הצלחת להעביר את בתקופה הזו ואיך, כי אני לא רואה את עצמי ממשיכה ככה. כל יום הוא סבל נוראי ופחד שגם האנשים שקרובים אליי ימאס להם ממני, כי לי כבר נמאס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)