קושי בניהול יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בניהול יחסים
    זיו
    02/03/2009

שלום, שמי זיו ואני בת 22. יש לי בעיה שאני לא יודעת איך להתמודד איתה שבגללה קשה לי לשמור על קשר זוגי. יש לי חבר כבר 3 חודשים. הבעיה שלי היא שאני יותר מדי קנאית וזה גורם לי לדיכאון. אני לא מפסיקה לחשוב על כך שחבר שלי יראה למשל את החברות שלי שנראות טוב (כי אני יודעת שברגע שהחברות שלי יהיו לידו הוא כן יסתכל וינעץ מבטים הרי זה גבר וזה משהו טבעי).. אני חושבת כל הזמן אם הוא הולך לים ואני לא יראה שהוא מסתכל על בנות. הקנאה שלי היא אובססיבית כי אני "חוקרת" אותו בלי שישים לב כמו למשל בודקת יום יום בפופיל שלו בפייסבוק(אתר חברתי) אם הוא מצרף בנות וזה מציק לי אפילו לראות שיש לו בנות ברשימת חברים. יש עוד הרבה דוגמאות לקנאה שלי אבל זה בלי סוף אז אני לא יציין פה. זה פשוט מדכא אותי שאני לא יכולה לנהל חיים נורמליים בלי לקנא כל הזמן ולדאוג ולחשוד. הוא בסך הכל בחור טוב והקטע שזה קורה לי עם כל אחד ולא רק איתו. אני מודעת לזה שזו בעיה. בבקשה עזרההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בניהול יחסים

הוספת תגובה

• קושי בניהול יחסים

ד''ר אירנה נתנאל
    06/03/2009

זיו שלום,

מצב שאת מתארת יכול להתאים למחשבות טורניות (הפרעת חרדה). טיפול תרופתי ושיחות יעזרו לך להתמודד. תפני דחוף להתיעצות אצל פסיכיאטר. חבל שהקשר יהרס וחבל שתהרסי גם קשרים עתידיים. במהלך הטיפול תלמדי דרכי התמודדות באופן יעיל עם המחשבות הטורדניות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו