חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אושרי
    06/03/2009

אני בן 27 עוד מעט בתקופה האחרונה יש לי חרדות ומחשבות על החיים שלא נונתו תלי לחיות בשקט אני חש הרבה בחילות בעיקר שאני עם אנשים אתמול הייתי בארוע והיו לי בחילות וגם לחצים בחזה כל הזמן כאילו אני רוצה לברוח ולחזור לחדר שלי וככה אני נירגע אני אפילו מפחד לשתות בירה או לאכול במקומות אחרים זה גורם לי לבחילות וצורך להקיא מה שאני לא יודע עם זה בגלל החברה אני איתה מעל שנה ובחודשים אחרונים אנחנו ביחד לא ביחד ניפגשים לא ניפגשים שאני הולך להביא אותה או יודע שהיא תיהיה במקום שאני הולך אני נלחץ ואז מתחיל לי בחילות ולחצים ואחרי שאני כושב איתה אני מרגיש צורך לקחת אותה הביתה ולהיות לבד אפילו אתמול שכבנו אחרי שבוע ולקחת לי הרבה זמן ליגמור לא היה לי חשק ניקרעתי עד שגמרתי מה אני כבר לא נמשך אליה? או שזה בגלל שהראש שלי לא במקום ובמחשבות זה גורם לי לבעיות בסקס. אני חוזר אליה כל הזמן כי כואב לי עליה ומפחד לאבד אותה אבל אני לא יודע עם אני אוהב אותה או לא ואולי בגלל זה זה קורא לי או שהסקס כבר נימאס לי וצריך משהו חדש? או שגםמשהו חדש בסוף יהיהיה משעמם כמו הישן כי עם הזמן זה נימאס או שלא? אולי גוף יותר יפה יעשה ל יאת זה יותר או שגם אליו אנ ייתרגל וימאס לי. זאלות כאלה אני שואל כי היא קשר ראשון שלי וזה לא קל. היו זמנים שניפרדנו חזרנו ושוב ושוב וגם לקחתי כדורים נגד בחילות וכדורי הרגעה הייתי במצב לא טוב סגור בחדר לא עושה כלום לא אוכל כלום עד שיצאתי מיזה איכשהו קמתי מהמיטה והתחלתי לעשות מתח ריצה ולאט לאט חזר לי התיאבון ועכשיו שוב חזור לי הכל לא למצב שהייתי אבל מפחד שיגיע שוב המצב הזה היו פעמיים שהלכתי לאכול עם החברה והייתי רעב ופתאום איבדתי תתיאבון . למה כל זה קורא לי והאם זה בגלל החברה? שאנ יאיתה לא טוב ל יואנ ימרגיש תצורך להיות לבד שאנ ילא איתה אני לפעמים מרגיש צורך שהיא תיהיה לידי וניראה סרט ביחד או נעשה משהו. היום יושבים כל החברה בערב בבית שותים ואני מפחד ללכת אנ ייודע שאני ילחץ וירגיש צורך לברוח או יחכה לרגע שיגמר הערב ועם חברה שלי תיהיה בכלל אני ילחץ בטח השאלה מה גורם לזה עם זה היא? אולי פשוט לא טוב ל יאיתה ואני חוזר אליה כי כואב לי עליה או שאני מפחד לתהמודד עם זה ? חייב פיתרון לזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    07/03/2009

אושרי שלום,

כדי להבין מה קורה לך, למה ואיך לעזור לך צריך לעשות בירור מקצועי ומעמיק תוך התרשמות ממך והכרות פיזית אתך. כדאי שתתיעץ עם פסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו