מחשבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות
    דן
    08/03/2009

שלום רב, האם טיפול פסיכולוגי עשוי לסייע במצב של מחשבות טורדניות וכפייתיות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

• היי דן

דקלה
    08/03/2009

מנסיון של שמונה שנים של מחשבות טורדניות מציקות ומפחידות אני יכולה להגיד לך שהטיפול הכי יעיל הוא שילוב של תרופות עם טיפול קוגניטיבי. חבל על כל רגע שאתה סובל. כדאי לך לקבוע בהקדם תור אצל רופא משפחה או פסיכיאטר. בתחילת הטיפול התרופתי תיתכן הגברה של החרדה והמחשבות אבל תוך שבןע שבועיים הכל עובר וגם אם עולות מחשבות מטרידות ואובסיסיביות, הן בעוצמה ממש נמוכה. התרופות שאני לוקחתהן ממשפחת SSRI לא ממכרות ופשוט הצילו את חיי. היו פעמים שהרגשתי שמרוב מחשבות אני עומדת לה שתגע עד כדי מחשבות על אשפוז, עד כדי כך מצבי היה קשה... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות

ד''ר אירנה נתנאל
    08/03/2009

דן שלום,

הטיפול הכי יעיל במחשבות טורדניות הוא שילוב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית
    (CBT).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו