בתי הבראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי הבראה
    dead wolf
    06/08/2007

אני סובל מדיכאון כבר יותר מחמש עשרה שנה. לפני כשלושה חודשים התחלתי לקחת כדורים, רסיטל, אך מאחר והרגשתי שהכדורים גורמים לי להיות אפטי לעולם ולעצמי ולחוסר חשק לכל דבר אחר החלטתי להפסיק לקחת את הכדורים. אני לא בטיפול כבר כמה שנים למרות שחשבתי לחזור לטיפול בזמן האחרון. לפני כשלושה הפסקתי לקחת את הכדורים ומאז אני סובל מסחרחורות ומהתקפי בכי בילתי נשלטים.
    השאלה שלי היא אם התופעות האלו מוכרות והשאלה השניה שלי היא אם מישהו יודע על מקום שאפשר להתאשפז בו בארץ שהוא לא כמו אברבנל. אלא מקום שאני אוכל פחות להרגיש שאני בבית חוליםץ
    אני מקווה שניסחתי נכון את השאלה.
    אשמח לקבל תשובה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי הבראה

הוספת תגובה

• דיכאון

אפרת
    06/06/2008

שלום,

אני מצטערת לשמוע את מה שעובר עליך....

שמי אפרת ואני עושה סרט דוקומנטרי על דיכאון. האם אפשר יהיה לדבר איתך.... רק לצורךתחקיר כדי לנסות ולהבין מה עובר על אנשים שחווים דיכאון

תודה,
    אפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי הבראה

08/08/2007

התופעות שעליהן את או אתה מדווחת הן תופעות של דיכאון ולא של התרופות. לגבי מקום להתאשפז שלא דומה לבית חולים לצערי התשובה היא שלילית. אין בישראל מקום כמו בית הבראה פסיכיאטרי או בית חולים פסיכיאטרי פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו