אני בת 50 סובלת 9 שנים מדיכאון קל ע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 50 סובלת 9 שנים מדיכאון קל ע
    נועה
    25/03/2009

בגלל מצב משפחתי קשה. בעבר הייתי מתמידה במקומות עבודה ולא פוטרתי. אבל מאז פרוץ הדיכאון אני מפוטרת סדרתית. במשך 9 השנים האחרונות פוטרתי מ יותר מ 28 מקומות. שבהם החזיקו אותי תקופה קצרה של כמה ימים או שבועות. הזמן הכי ארוך היה 8 חודשים ב 2 מקומות. מצבי קשה. כי אני גרושה בלי שום תמיכה כספית אבל עם חובות חשבונות ומשכנתא. אין לי עזרה. אם לא אמי הקשישה שמספקת לנו אוכל היינו ברחוב. יש לי 2 בנים גדולים שאחד מהם חייל סדיר והשני חיי איתי והוא סכיזופרן ולא מסוגל לעבוד. אנימרגישה שהמרץ והבהירות המחשבתית והתפקודית שהיו לי בעבר נעלמו מרגישה כאילו חלק מהמוח נמחק לי. יש לציין שהייתי טיפוס חזק שאוהב ללמוד מתמידנית ושאפתנית כול זה נעלם.חשבתי שבעקבות הגרושין לפני 3 שנים מצבי יוטב. אך ממש לו. אני בצרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף שמטופלת ב אפקסור 9 שני

נועה
    25/03/2009

ם 225 מיליגם ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה עדיין לא עניתם לי?

נועה
    25/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 50 סובלת 9 שנים מדיכאון קל ע

ד''ר אלונה גוברמן
    27/03/2009

שלום נועה. לא ברור מה שאלתך. האם את כבר נמצאת בטיפול אצל פסיכיאטר ועם כן עקב מה?
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו