מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 50 סובלת 9 שנים מדיכאון קל ענועה25/03/2009
בגלל מצב משפחתי קשה. בעבר הייתי מתמידה במקומות עבודה ולא פוטרתי. אבל מאז פרוץ הדיכאון אני מפוטרת סדרתית. במשך 9 השנים האחרונות פוטרתי מ יותר מ 28 מקומות. שבהם החזיקו אותי תקופה קצרה של כמה ימים או שבועות. הזמן הכי ארוך היה 8 חודשים ב 2 מקומות. מצבי קשה. כי אני גרושה בלי שום תמיכה כספית אבל עם חובות חשבונות ומשכנתא. אין לי עזרה. אם לא אמי הקשישה שמספקת לנו אוכל היינו ברחוב. יש לי 2 בנים גדולים שאחד מהם חייל סדיר והשני חיי איתי והוא סכיזופרן ולא מסוגל לעבוד. אנימרגישה שהמרץ והבהירות המחשבתית והתפקודית שהיו לי בעבר נעלמו מרגישה כאילו חלק מהמוח נמחק לי. יש לציין שהייתי טיפוס חזק שאוהב ללמוד מתמידנית ושאפתנית כול זה נעלם.חשבתי שבעקבות הגרושין לפני 3 שנים מצבי יוטב. אך ממש לו. אני בצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף שמטופלת ב אפקסור 9 שני
נועה25/03/2009ם 225 מיליגם ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עדיין לא עניתם לי?
נועה25/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 50 סובלת 9 שנים מדיכאון קל ע
ד''ר אלונה גוברמן27/03/2009שלום נועה. לא ברור מה שאלתך. האם את כבר נמצאת בטיפול אצל פסיכיאטר ועם כן עקב מה?
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)