שימוש בלוסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בלוסטרל
    שלי
    28/03/2009

לפני שנה ילדתי את בתי השניה, די מהר הבנתי שמצבי הנפשי אינו תקין ומשהו ר-ע עובר עליי, פניתי לפסיכיאטר שהמליץ על טיפול פסיכותרפי, נפגשתי עם פסיכולוגית עד לפני חודשיים שאז הרגשתי כי אני לא ממש מתקדמת בטיפול וביקשתי לסיימו.
    ההרגשה הרעה והעצבות לא עזבו אותי והמחשבות הטורדניות לא חדלו ולכן פניתי לפסיכיאטר בשנית שנתן לי (תוך שהוא די מסתייג בצורך..) טיפול בלוסטרל,
    אני כל כך מיואשת מעצמי שאני מעוניינת להתחיל בטיפול התרופתי אבל כיוון שבעלון המידע כתוב כי אחת מתופעות הלוואי היא החמרה בסימני הדיכאון, אני חוששת להתחיל בטיפול התרופתי.
    יש לציין כי אני נמצאת הרבה לבד עם בנותיי ואני חוששת להתמודד עם החמרה בסימני הדיכאון כשאני לבדי.
    מה לעשות? האם אכן סימני הדיכאון מחמירים או שלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בלוסטרל

הוספת תגובה

• שימוש בלוסטרל

ד''ר אלונה גוברמן
    29/03/2009

שלום שלי. חסרים הרבה פרטים חיוניים בשאלתך .יחד עם זאת טיפול בלוסטרל אשר הומלץ לך ע" פסיכיאטר כטיפול בדיכאון ( תרופה מקבוצת ssri ) ,היא תרופה בטוחה ויעילה . יש מיקרים ,בהם שימוש בלוסטרל בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס) למשך תקופה קצרה . כל זה בתאום עם פסיכיאטר המטפל.
    תרגישי טוב,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו