מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מדיכאון ומחפשת כיצד לקבל עזרהמאי31/03/2009
שלום..
אני ערבייה מהמגזר הערבי ובגלל כל מיני לחצים בלימודים בחיים האישיים אני במצב רוח ירוד אני עם מחשבות טורדניות חששות וחרדות תמידיות.. וזה מוריד את איכות החיים שלי ..ואלו תחושות קשות במיוחד.
אני רוצה לפנות לפסיכולוג אבל אצלנו זה קשה וזה כ"כ לא מקובל מסיבה סיטגמתית בחבר'ה פרימטיבית..
אני בכל יום פוגשת בחורות שאני בטוחה שהן צריכות עזרה נפשית וסובלות מדיכאון אחרי לידה וזה הורס את הקשר שלהן עם ילדיהן ובעליהן אבל הן לא מודות ואין למי לפנות ..אחת אפילו דיברה איתי והגיבה שהיא "מפחדת שישלחו אותה למוסד .."-שזה מעיד שהיא מודעת לדיכאון ומודעת לתופעות שלו .. כל זה בגלל החבר'ה והעקרונות שמשחילה לנו.. הייתי רוצה לדעת אם יש פסיכולוגים עם עלויות נמוכות יחסית כי אפשר מבחיניתי ללכת לפגישה עם פסיכולוג בסתר כי חיי ואיכות חיי יותר חשובים מהחבר'ה ואין ברירה אבל בעלויות זולות כי אני לא עובדת ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מדיכאון ומחפשת כיצד לקבל עזרה
ד''ר אלונה גוברמן31/03/2009שלום מאי. מכוון שאת רוצה ולא יכולה להיעזר בשרות פסיכיאטרי ציבורי (מרפאות ותחנות לבריאות הנפש) תוכלי :
1 לפנות לרופא משפחה והוא מוסמך לטפל במצבים של חרדה קלים.
2 אפשר לפנות לפסיכיאטר או פסיכולוג באופן פרטי ואחר כך לקבל החזר כספי דרך קופת חולים.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)